ولیعهد بحرین با اعضای هیات اسرائیلی در بحرین دست داد

دوشنبه 4 تير 1397
12:36
ولیعهد بحرین با اعضای هیات اسرائیلی در بحرین دست داد چهل و دومین نشست کمیته میراث جهانی دیروز (یکشنبه) با مشارکت بیش از دو هزار کارشناس در زمینه میراث فرهنگی و طبیعی برگزار شد.

العالم – بحرین

چهل و دومین نشست کمیته میراث جهانی دیروز (یکشنبه) با مشارکت بیش از دو هزار کارشناس در زمینه میراث فرهنگی و طبیعی برگزار شد.

به گزارش العالم، سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین، این نشست را که نمایندگانی از رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور دارند، افتتاح کرد.

سلمان بن حمد آل خلیفه با اشاره به تلاش های کمیته میراث جهانی در زمینه مستند کردن فرهنگ جوامع و تقویت روابط انسانی، از شرکت کنندگان در این نشست، خواست که همکاری و هماهنگی بیشتر در زمینه تحقق اهداف این کمیته داشته باشند.

ولیعهد بحرین، پس از پایان مراسم افتتاحیه که در موزه ملی بحرین در شرق منامه برگزار شد، با هیات اسرائیلی دست داد.

«ادری آزولای» مدیر کل سازمان یونسکو گفت که میزبانی این دور از نشست ها در یک کشور عربی، به علت اینکه منطقه دارای میراث غنی تاریخی و فرهنگی است که باید آنرا حفظ کرد، از اهمیت خاصی برخوردار است.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب