عربستان و آمریکا، در بین خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای بانوان

سه شنبه 5 تير 1397
20:54
عربستان و آمریکا، در بین خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای بانوان تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داد که آمریکا در جایگاه نخست تعرض و بدرفتاری علیه بانوان در بین کشورهای غربی قرار دارد.

العالم-آمريكا

براساس جدیدترین نظرسنجی بنیاد «تامسون رویترز»، آمریکا بین 10 کشور نخست خطرناک جهان برای بانوان قرار دارد.

 به نوشته وبگاه شبکه خبری «سی. بی. اس. نیوز» در این بررسی که حدود پانصد و پنجاه کارشناس درباره امور زنان در جهان شرکت داشتند، آمریکا بین خطرناک‌ترین کشورهای جهان در زمینه خشونت و تعرض جنسی علیه زنان قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، هند در این بررسی در رتبه نخست قرار دارد و آمارها نشان می‌دهند که جنایت علیه زنان در این کشور بین سال‌های 2006 تا 2016 به بیش از 83% رسیده و آنطور که در این بررسی مشخص شده است در هند هر ساعت، چهار تجاوز علیه زنان رخ می‌دهد.

این بررسی همچنین نشان داد که در کشورهایی با پیشینه تنش‌های نظامی و ناآرامی ،آمار جنایت علیه زنان نیز بالا هست.

 در این بررسی کشورهای هند، افغانستان، سوریه،سومالی، عربستان سعودی، پاکستان، کنگو، یمن، نیجریه، و آمریکا در فهرست نخست تا دهم قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد