رئیس‌جمهور فراری تونس: برای محاکمه حاضرم

پنج‌شنبه 7 تير 1397
20:39
رئیس‌جمهور فراری تونس: برای محاکمه حاضرم رئیس‌جمهور سابق و فراری تونس در یک دیدار خصوصی از آمادگی خود برای بازگشت به تونس و محکامه خبر داده است.

العالم - تونس

«صابر الحمرونی» از رهبران سابق حزب «النهضة» تونس که اخیرا با «زین العابدین بن علی» رئیس‌جمهور سابق و فراری تونس در عربستان دیدار کرده، گفته است که وی برای بازگشت به تونس و محکامه در دادگاه اعلام آمادگی کرده است.

«صابر الحمرونی» در صفحه فیس بوک خود نوشته است که وضعیت مالی بن علی بی ثبات است و خرج و مخارجش از صدقه‌ای است که دولت سعودی به وی می‌دهد.

به گفته این رهبر سابق حزب النهضه، بن علی از دولت تونس خواستار پرداخت حقوق بازنشستگی شده اما دولت مخالفت کرده است.

الحمرونی در ادامه نوشته است: بن علی برای بازگشت به تونس و قرار گرفتن مقابل دادگاه راغب است تا در خصوص اتهاماتش محاکمه شود؛ اما شرط کرده است که محاکمه‌اش طبق معیارهای عادلانه قضایی و حقوق بشری و بدون پیش‌داوری سیاسی صورت گیرد.

در این دیدار همچنین «بن علی» به «حمرونی» گفته است که اشتباهات زیادی در دوران زمامداری‌اش مرتکب شده است و دامادهایش با قانون‌گریزی و ظلم و ستم در حق مردم باعث سقوط او شدند.

بن علی به مدت ۲۴ سال از تاریخ ۱۹۸۷ تا ۲۰۱۱ قدرت را در تونس در اختیار داشت و رئیس جمهور بود. او در پی اعتراض‌های مردمی که از اواخر سال ۲۰۱۰ و اولین روزهای سال ۲۰۱۱ شروع شد، سرانجام در تاریخ ۱۴ ژانویه ۲۰۱۱ (۲۴ دی ۱۳۸۹) از تونس به عربستان فرار کرد و ریاض نیز بدون در نظر گرفتن خواست مردم تونس، از او استقبال کرد.

دوازده‌ روز بعد (۲۶ ژانویه)، دولت جدید تونس حکم بازداشت بن علی و برخی از اعضای خانواده او را که گفته می‌شود در فسادهای او سهیم بوده‌اند صادر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور