رویترز:

کره جنوبی نفت قزاقستان را جایگزین ایران کرد

سه شنبه 12 تير 1397
12:20
کره جنوبی نفت قزاقستان را جایگزین ایران کرد کره جنوبی در حالی که واردات از قزاقستان را 4 برابر کرده است میزان وارداتش از ایران در ماه سپتامبر به کمترین میزان 3 سال گذشته می‌رسد.

العالم-آسیا

به گزارش رویترز، آمارهای تجاری و کشتیرانی اعلام کردند در حالی که بسیاری از کشورهای آسیایی به دنبال جایگزین نفت ایران هستند کره جنوبی هم میزان واردات نفت CPC از قزاقستان را 4 برابر کرده است. 

کره جنوبی که در حال حاضر 3 درصد واردات نفت خام جهان را استفاده می‌کند خود را برای قطع یا کاهش واردات نفت خام از ایران آماده می‌کند تا به تحریم‌های آمریکا  از ماه نوامبر  پایبند باشد.

منابع آگاه اعلام کردند: میزان واردات نفت این واردکننده آسیایی از ایران  در ماه سپتامبر به کمترین میزان سه سال گذشته خواهد رسید. 

براساس آمارهای شرکت ملی نفت کره، بیشترین کاهش واردات نفت ایران توسط سئول در ماه می بود  که میزان خرید این کشور به 179 هزار و 444 بشکه در روز کاهش یافته  است که کمترین میزان از ژانویه 2016 محسوب می‌شود. 

آمارهای رویترز هم نشان می‌دهد همانطور که میزان واردات نفت خام از ایران کاهش یافته  است میزان واردات نفت از قزاقستان نیز از ماه می بیشترین رکورد ماهانه را ثبت کرده و به 284 هزار بشکه در ماه جولای رسیده است. 

کره جنوبی امسال 4 میلیون تن نفت از قزاقستان برای تحویل در ماه جولای خریداری کرده است. نفت CPC که اکثرا در قزاقستان تولید می‌شود توسط لوله به پایانه‌های دریای سیاه در روسیه هدایت می‌شود. 

این خط لوله به صورت مشترک با شرکت شورون آمریکا است. این خط لوله ظرفیت انتقال نفت را امسال با 20 درصد افزایش به 67 میلیون تن معادل 1.4 میلیون بشکه در روز رسانده است و انتظار دارد که میزان صادرات را افزایش و هزینه صادراتی را کاهش دهد. 

روسیه و قزاقستان انتظار دارند تا تولید خودشان را پس از توافق کشورهای اخیر تولیدکننده نفت افزایش دهند. 

سرمایه‌گذاران آسیایی می‌گویند که نفت CPC قزاقستان همان کیفیت نفت خام سبک و میعانات گازی ایران را دارد و قیمتش هم مناسب‌تر است. 

نفتCPC ، نفت سبک ترش و دارای 0.5 درصد سولفور و 46.5 درجه APR دارد. بازار سنتی این نوع نفت اروپا است که معمولا با انواع دیگری از نفت‌ها مخلوط می‌کنند که نوع ترکیب آنها معمولا نفت اورال روسیه است. 

در سال 2018 کره جنوبی چهارمین کشور واردکننده این نوع نفت بود و پس از آن ایتالیا، هلند و فرانسه قرار گرفته‌اند میزان تخفیف برای این نوع نفت  2.9 دلار در ماه می بود  که تقاضا را به این سمت بیشتر کرده است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران