رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

باید برای ثبت‌نام سکه سقف مشخصی تعیین می‌شد/ در دولت احتکاری صورت نخواهد گرفت

سه شنبه 12 تير 1397
19:12
باید برای ثبت‌نام سکه سقف مشخصی تعیین می‌شد/ در دولت احتکاری صورت نخواهد گرفت
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه خرید سکه سقف نداشت، گفت: امیدواریم دولت بتواند قیمت سکه را به حالت عادی برگرداند.

العالم - ایران / اقتصادی

ناصر سراج بعدازظهر سه‌شنبه در حاشیه جلسه شورای عالی قضایی استان با اشاره به آرام‌سازی بازار، اظهار کرد: دشمن همیشه به دنبال التهاب و تشنج در کشور بوده است.

وی با اشاره به التهابات اخیر بازار سکه، ارز،خودرو و مسکن، گفت: با اقدامات انجام‌شده قیمت‌ها تقریباً به حالت اولیه بازگشته است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به وضعیت شرکت‌های خودروسازی، گفت: سایت‌ها باز و ثبت‌نام انجام شد، امیدواریم با تعاملات انجام‌شده میان شرکت‌های خودروسازی شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم و قیمت‌ها به حد نرمالی برسد.

سراج در خصوص بازار سکه، ثبت‌نام و اتفاقات اخیر نیز گفت: دولت در خصوص سکه اقدام به ثبت‌نام کرد، بانک مرکزی باید برای ثبت‌نام سقف مشخصی در نظر می‌گرفت که متأسفانه این سقف باز بود و هرکسی می‌توانست هر تعداد سکه خریداری کند.

وی ابراز امیدواری کرد که دولت بتواند قیمت سکه را به حالت عادی برگرداند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در خصوص وضعیت بازار مسکن، گفت: بیشترین برج‌های ساخته‌شده در شهر تهران در مناطق ۲۲ و ۵ بوده است.

سراج با طرح این سؤال که چگونه شد علی‌رغم پنج سال رکود این املاک چندین برابر شده‌اند، گفت: این وضعیت عادی نبوده و مقطعی است، خریدوفروش به آن صورت نمی‌شود و قطعاً متوقف می‌شود.

به گفته وی با هماهنگی موجود میان سران سه قوه و دستورات رهبر انقلاب برای کنترل چهار بازار مصوبات خوبی خواهیم داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری با تأکید بر اینکه ورود به موضوع بخش خصوصی و احتکار کالا در صلاحیت تعزیرات حکومتی است نه سازمان بازرسی، گفت: در مورد احتکار دولتی سازمان بازرسی ورود پیدا می‌کند و هر جا نیاز باشد قطعاً اقدام می‌کنیم.

سراج تاکید کرد: به دلیل وجود سلسله‌مراتب، قطعاً در دولت احتکاری صورت نخواهد گرفت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم