فرزندان فهد و عبدالله کجا هستند؟

پنج‌شنبه 14 تير 1397
17:51
فرزندان فهد و عبدالله کجا هستند؟ کاربران تویتری سعودی مطالبی درباره بازداشت شاهزاده عبدالعزیز بن فهد و شاهزاده ترکی بن عبدالله فرزندان فهد و عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاهان پیشین این کشور نوشتند.

العالم – عربستان سعودی

الجزیره عبد العزیز سال 1973 بدنیا آمد، مدتی وزیر کشور، عضو هیات وزیران و رییس دیوان نخست وزیری بود اما پس از مدتی با گروه "ام بی سی" شریک شد؛ سهام او در این شرکت 33 درصد می باشد.

ولیعهد فعلی، پسرعمویش عبد العزیز بن فهد را در سپتامبر 2017 بازداشت کرد.

منابع مطبوعاتی گفتند که این بازداشت برای اخاذی از او صورت گرفته است، برخی نیز گفتند که به خاطر انتقاد شدید عبد العزیز از شیخ محمد بن زاید ولیعهد ابو ظبی بوده است.

ترکی نیز سال 1972 متولد شده و مدتی امیر منطقه ریاض بود که ملک سلمان برای مدتها این مقام را در اختیار داشت.

بازداشت شاهزاده ترکی همزمان با بازداشت امرا، وزرای سابق و بازرگانان در هتل کارلتون بوده است.

از نوامبر گذشته که وی بازداشت شد خبری از او منتشر نشده است.

این بازداشت ها مغایر با شیوه گذشته است و پیامدهای آن می تواند تاثیری منفی بر انسجام خاندان حاکم داشته باشد.  

اگر در گذشته فقط ثروت نفتی، ریشه های قبیله ای را به خاطر تصاحب مراکز قدرت رو به رشد به لرزه در می آورد در زمان فعلی محمد بن سلمان به مثلث توازن حکومت (قبیله، مذهب و خاندان) ضربه زده و شیوه حکومتداری و تثبیت آن را به طور کامل تغییر داده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان