ادعای رویترز؛ کره جنوبی بارگیری نفت از ایران را متوقف کرد/ خرید ژاپنی ها ادامه دارد

جمعه 15 تير 1397
11:14
ادعای رویترز؛ کره جنوبی بارگیری نفت از ایران را متوقف کرد/ خرید ژاپنی ها ادامه دارد خبرگزاری انگلیسی رویترز از قول منابع آگاه مدعی شد، کره جنوبی در ماه جولای برای اولین بار در طی ۶ سال گذشته تحت فشار تحریم های آمریکا، هیچ نفتی از ایران بارگیری نخواهد کرد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش رویترز، اما به گفته یک منبع آسیایی مشتریان ژاپنی، فعلا خرید نفت از ایران را ادامه می دهند، و چند مشتری ژاپنی در حال بررسی خرید نفت از ایران برای بارگیری در ماه سپتامبر هستند.

اقدام کره جنوبی به عنوان یکی از مشتریان اصلی نفت ایران در آسیا در حالی صورت می گیرد که این کشور در حال مذاکره برای معاف شدن از تحریم نفتی ایران است.

منابع اگاه از ترتیبات بارگیری نفت ایران گفتند: «دولت کره جنوبی برای توقف خرید ها از ایران (به شرکت ها ) فشار آورده است... کره جنوبی در ماه جولای هیچ نفتی از ایران بارگیری نخواهد کرد.»

این در حالی است که مشخص نیست سئول بتواند از آمریکا بابت ادامه تجارت با ایران معافیتی دریافت نماید. لغو بارگیری ها بدان معناست که کره جنوبی در ماه اوت هیچ نفتی از ایران وارد نخواهد کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند


گفت‌ وگوی بن‌زاید و اردوغان درباره تحولات منطقه‌


افزایش بهای بنزین در باک خودروی «یانکی‌ها»؛ چرا سوخت ارزان نمی‌شود؟


آمریکا بانک ترکیه‌ای را به اتهام همکاری مالی با ایران تحریم کرد


پنتاگون در کمین بودجه سلامت آمریکا؛ آیا بودجه مبارزه با ایدز و سل در خدمت جنگ در می آید؟