15 عضو پ.ک.ک در ترکیه کشته شدند

شنبه 16 تير 1397
00:16
15 عضو پ.ک.ک در ترکیه کشته شدند

وزارت کشور ترکیه اعلام کرد که 15 عضو حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در درگیری با نظامیان این کشور طی دو روز گذشته در استان های شیرناک، ماردین و حکاری کشته شدند.

العالم - ترکیه

در اطلاعیه وزارت کشور ترکیه آمده است که در ادامه عملیات ارتش علیه مقرهای پ.ک.ک در مناطق مختلف کوهستانی شرق و جنوب شرقی ترکیه، طی 24 ساعت گذشته، 2 عضو پ.ک.ک در ماردین، پنج عضو آنها در حکاری و هشت عضو این گروه نیز در استان شیرناک طی درگیری مسلحانه کشته شدند.

رسانه های ترکیه در خبر دیگری اعلام کردند که 6 عضو پ.ک.ک نیز در استان قارص توسط ماموران پلیس ضد ترور این شهر دستگیر شده اند و همچنین دادستان شهر آدانا خواستار مجازات حبس برای 15 مظنون دستگیر شده به اتهام 'عضویت در گروه تروریستی مسلح' شده است.

حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بیش از 30 سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی ترکیه می جنگد.

این تشکیلات از سوی دولت ترکیه، اتحادیه اروپا و دولت آمریکا به عنوان گروه تروریستی شناخته و معرفی شده است.
پ.ک.ک از دو سال پیش علیه دولت مرکزی ترکیه و اقلیم کردستان عراق اعلام جنگ تمام عیار کرده است.

دولت ترکیه از دو سال پیش عملیات وسیعی را علیه مقرهای پ.ک.ک در مناطق مختلف کوهستانی شرق و جنوب شرق این کشور و همچنین شمال عراق آغاز کرده و بسیاری از محل های استقرار آنها را شناسایی و منهدم کرده است.

مناطق کوهستانی شرق و جنوب شرقی ترکیه و نیز ارتفاعات شمال عراق و سوریه محل استقرار عناصر گروه پ.ک.ک است.

0% ...

آخرین اخبار

مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان