بخشنامه نوبخت به دستگاه های اجرایی؛

حقوق تیرماه کارمندان با احکام جدید پرداخت شود

شنبه 16 تير 1397
11:37
حقوق تیرماه کارمندان با احکام جدید پرداخت شود  رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در بخشنامه‌ای به دستگاه‌ها اعلام کرد: حقوق و مزایای کارمندان در تیرماه بر اساس احکام جدید همراه با مابه‌التفاوت سه ماه گذشته پرداخت شود.

العالم - ایران / اقتصادی

«محمدباقر نوبخت»رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، در بخشنامه‌ای اعلام کرد: دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی احکام کارگزینی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی خود را بر اساس مفاد مندرج در مصوبه های صادره و حقوق و مزایای آنان در تیرماه را بر اساس احکام جدید همراه با مابه‌التفاوت سه ماه گذشته پرداخت کنند.
براساس این بخشنامه منابع موردنیاز برای اجرای این مصوبه (افزایش حقوق کارکنان در قانون بودجه 97 که در 13 خرداد توسط هیات وزیران اصلاح شد) تأمین شد. 
 معاون رییس جمهور در سفر به اهواز اعلام کرده بود که افزایش حقوق کارکنان از اردیبهشت ماه اعمال می شود، اما این موضوع در برخی دستگاه ها اجرا نشد و یک ماه بعد سخنگوی دولت پیش از عید فطر در نشست خبری هفتگی باردیگر تاکید کرد که حقوق شاغلان و بازنشستگان باید با احکام جدید پرداخت شود. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم