چرا شانس فینالیست شدن تیم فغانی کم شد؟

يکشنبه 17 تير 1397
12:37
چرا شانس فینالیست شدن تیم فغانی کم شد؟
یک اتفاق بد باعث شده، داوران ایرانی با همه شایستگی، شانس‌شان برای قضاوت فینال کمی کاهش پیدا کند.

العالم _ ایران / ورزشی

داوران شایسته ایران بی تردید بهترین عملکرد را در میان داوران حاضر در جام جهانی به نمایش گذاشته اند. علیرضا فغانی، منصوری و سخندان، همه آنچه از یک تیم داوری انتظار می رود را در سه بازی که سوت زده اند نشان داده اند ولی شرایط جدول بازی ها به سمتی در حال حرکت است که شاید شانس آنها کاهش یابد. اروپایی ها خود را مالکان فوتبال می دانند و حالا حضور 4 تیم اروپایی در مرحله نیمه نهایی بازی ها شاید سبب شود در چینش داوران بازی ها، این بخت به داوران اروپایی برای بازی ها داده شود.

در حال حاضر 13 تیم داوری در بازی ها بازی ماندند و فقط 4 بازی از این دوره از مسابقات باقی مانده است. حالا باید دید فیفا در ادامه مسابقات کدام داوران را برمی گزیند. قضاوت علیرضا فغانی در نیمه نهایی که احتمالا فردا شب لیست داوران‌شان معلوم می شود، به معنی پایان کار او در مسابقات خواهد شد اما اگر در نیمه نهایی به او قضاوت نرسد و البته در آنجا ماندگار شود، یکی از دو رقابت نهایی می تواند برای او باشد.

علیرضا درحالی تا اینجای بازی ها ماندگار شده که داور اماراتی و تیمش فقط یک بازی را سوت زدند و تیم ایرماتوف سرشناس با اشتباهات کشنده شان در زمین مسابقه سبب شدند تا مراکش قربانی بازی با اسپانیا باشد و شانس صعود از ایران گرفته شود. او غیر از نگرفتن پنالتی برای مراکشی ها، با یک اشتباه بزرگ در تشخیص محل کرنر، زمینه ساز گل دوم اسپانیایی ها شد تا مسئولان کمیته داوران فیفا بلافاصله این داور را به کشورش برگردانند.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم