فرود هواپیمای آمریکایی در فرودگاه تبریز

يکشنبه 17 تير 1397
21:38
فرود هواپیمای آمریکایی در فرودگاه تبریز مدیر کل فرودگاه های آذربایجان شرقی در خصوص فرود هواپیمای جت آمریکایی در فرودگاه بین المللی تبریز توضیح داد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

چندی پیش شایعاتی در ارتباط با فرود یک هواپیمایی آمریکایی در فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز پخش شده بود.
مصطفی صفایی، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در این خصوص توضیح داد: این هواپیمایی آمریکایی به عنوان جت اختصاصی که در اجاره تجار هندی است، اخیرا در فرودگاه تبریز تیکاف داشته که متاسفانه شایعاتی را در پی داشت.
وی خاطر نشان کرد: هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در تاریخ ۱۲ تیرماه با ۸ تاجر هندی در فرودگاه بین‌المللی تبریز به زمین نشست که از مبداء فرودگاه مهرآباد به مقصد تبریز پرواز کرده بود.
بنابر گزارش رکنا، صفایی با اشاره به اینکه ساعت دقیق ورود این هواپیما به فرودگاه تبریز ۱۶:۱۴ َ. بود اظهار داشت: این هواپیما با توقفی چند ساعته همان روز و ساعت ۲۲:۴۶ َ. تبریز را به مقصد بمبئی ترک کرد.
صفایی افزود: مسافران این هواپیما به عنوان تاجر و سرمایه‌گذار در تهران و تبریز حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان