فرود هواپیمای آمریکایی در فرودگاه تبریز

يکشنبه 17 تير 1397
21:38
فرود هواپیمای آمریکایی در فرودگاه تبریز مدیر کل فرودگاه های آذربایجان شرقی در خصوص فرود هواپیمای جت آمریکایی در فرودگاه بین المللی تبریز توضیح داد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

چندی پیش شایعاتی در ارتباط با فرود یک هواپیمایی آمریکایی در فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز پخش شده بود.
مصطفی صفایی، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در این خصوص توضیح داد: این هواپیمایی آمریکایی به عنوان جت اختصاصی که در اجاره تجار هندی است، اخیرا در فرودگاه تبریز تیکاف داشته که متاسفانه شایعاتی را در پی داشت.
وی خاطر نشان کرد: هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در تاریخ ۱۲ تیرماه با ۸ تاجر هندی در فرودگاه بین‌المللی تبریز به زمین نشست که از مبداء فرودگاه مهرآباد به مقصد تبریز پرواز کرده بود.
بنابر گزارش رکنا، صفایی با اشاره به اینکه ساعت دقیق ورود این هواپیما به فرودگاه تبریز ۱۶:۱۴ َ. بود اظهار داشت: این هواپیما با توقفی چند ساعته همان روز و ساعت ۲۲:۴۶ َ. تبریز را به مقصد بمبئی ترک کرد.
صفایی افزود: مسافران این هواپیما به عنوان تاجر و سرمایه‌گذار در تهران و تبریز حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است