ادعای تازه ترامپ درباره رویارویی شناورهای ایرانی با ناوهای آمریکایی

دوشنبه 18 تير 1397
07:57
ادعای تازه ترامپ درباره رویارویی شناورهای ایرانی با ناوهای آمریکایی رئیس‌جمهور آمریکا بامداد دوشنبه ادعای جدیدی درباره رویارویی شناورهای ایرانی با ناوهای آمریکایی مطرح کرد.

العالم ـ آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که در برابر موج حملات منتقدان و رسانه‌های کشورش مدتها است به اغراق در دستاوردهای دولتش روی آورده بامداد دوشنبه ادعاهای تازه‌ای درباره ایران مطرح کرد. 

«ترامپ» در صفحه توئیترش مدعی شد «مزاحمت» شناورهای ایرانی برای ناوهای جنگی آمریکا در خلیج فارس در سال ۲۰۱۸ به صفر رسیده است. 

او در توئیتی نوشت: «مزاحمت ایرانی‌ها برای ناوهای جنگی آمریکا: [سال] ۲۰۱۵: ۲۲ مورد/ ۲۰۱۶: ۳۶ مورد/۲۰۱۷: ۱۴ مورد و ۲۰۱۸: ۰»

در همین ارتباط، مقام‌های ایران پیشتر تصریح کرده‌اند رفتار آمریکایی‌ها در خلیج فارس نسبت به گذشته تغییر کرده و آنها اکنون «حرفه‌ای‌تر» رفتار می‌کنند.

دریادار «علی فدوی»، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اردیبهشت‌ماه سال جاری گفته بود آمریکایی‌ها «نسبت به گذشته در خلیج فارس مطیع‌تر شده‌اند.»

سردار فدوی، ۱۶ اردیبهشت‌ماه با بیان اینکه «ما به صورت مداوم و روزانه و بلکه ۲۴ ساعته رفتارهای آمریکایی‌ها را در خلیج فارس کنترل و رصد می‌کنیم»، تصریح کرد: « آمریکایی‌ها نسبت به گذشته در خلیج فارس مطیع‌تر شده‌اند. ترامپ در روزهای نخست ریاست‌جمهوری‌اش به دلیل عدم توجیه بودن حرف‌هایی می‌زد، ولی نیروهای نظامی آمریکا، رییس جمهورشان را توجیه کردند تا چگونه صحبت کند. اکنون ناوهای آمریکایی بسیار حرف‌ گوش‌کن‌تر شده‌اند و حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کنند.»

به گزارش فارس، تقابل قایق‌های تندروی ایرانی که بنا به وظیفه تردد کشتی‌های جنگی خارجی در منطقه خلیج فارس را زیر نظر دارند چندین بار در سال‌های گذشته به سوژه رسانه‌های غربی منجر شد.

ایران در واکنش به اتهام‌های مقام‌های آمریکایی که رفتارهای شناورهای ایرانی را «غیرحرفه‌ای» یا ناقض قوانین تردد دریایی توصیف می‌کنند یادآوری کرده که این نیروهای آمریکایی هستند که حضورشان را هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای خود گسترده‌اند.  

«محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران اردیبهشت‌ماه سال گذشته در واکنش به یکی از تقابل‌های میان شناورهای ایرانی و ناوهای آمریکا در توئیترش نوشت: «نیروی دریایی ما در خلیج فارس - درست حدس زدید - و نه در خلیج مکزیک حضور دارد.  سوال این است که نیروی دریایی آمریکا ۷۵۰۰  مایل دور از خانه خود چه می‌کند.»

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز