«ایران هراسی» برای فروش بیشتر سلاح

شنبه 11 شهريور 1391
08:59
«ایران هراسی» برای فروش بیشتر سلاح روزنام? پرتيراژ روسي در بررسي گزارش ارائه شده به کنگر? آمريکا، دامن زدن به «نگراني‌ها در مورد ايران» را علت افزايش بي‌سابق? فروش سلاح هاي آمريکايي در جهان دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه روسی "ایزوستیا" روز پنج‌شنبه در تحلیلی نوشت: در گزارش اخیر مرکز پژوهش‌های کنگرۀ آمریکا در خصوص صادرات سلاح از این کشور آمده است که شرکت های آمریکایی در حال حاضر سه چهارم بازار جهانی فروش سلاح را در اختیار دارند و علت افزایش چشمگیر فروش انواع سلاح های آمریکایی، تشدید نگرانی ها پیرامون ایران است.

در این گزارش همچنین تصریح شده که روسیه رتبۀ دوم فروش سلاح در جهان را به خود اختصاص داده، اما از لحاظ کمّی فاصلۀ بسیاری با آمریکا دارد.

روزنامۀ روسی در ادامه به نقل از کارشناس روسی «ایگور کورچنکو» در این باره آورده است: در گزارش کنگرۀ آمریکا چنین ادعا شده که رشد بی‌سابقۀ فروش سلاح های امریکایی، به خاطر نوع نگرش خریداران در رقابت تسلیحاتی است، اما در واقع این افزایش به سبب موفقیت آمریکا در سیاست های خارجی بوده است، در حالی که روسیه به سبب ضعف سیاست‌های خود، قراردادهای بسیاری را از دست می دهد.

 

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را استان تعز را به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان


کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید