روسیه با تسلیم شدن سوریه مخالفت کرد

يکشنبه 12 شهريور 1391
03:31
روسیه با تسلیم شدن سوریه مخالفت کرد دولت روسيه با درخواست کشورهاي عربي و غربي براي اعلام آتش بس از سوي نظام سوريه و زمين گذاشتن سلاح مخالفت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سرگئی لاوروف" وزیر امورخارجه روسیه اعلام کرد که مسکو با درخواست کشورهای عربی و غربی برای اعلام آتش بس از سوی نظام سوریه و خروج نیروهای ارتش از شهرها مخالف است.

لاوروف تأکید کرد: درحالیکه دولت سوریه 250 تن از دستگیر شدگان استان دمشق و مناطق اطراف آن را آزاد کرده، این پیشنهاد به معنای دعوت برای تسلیم شدن است.

دولت سوریه پیش از این با اعلام طرح "کوفی عنان" فرستاده قبلی سازمان ملل متحد، آتش بس را پذیرفت؛ ولی با این وجود عناصر و گروه های مسلح یورش به مناطق و شهرها را ادامه دادند، به صورتیکه این آتش بس هزاران بار از سوی عناصر مسلح نقض شد.

درخوست دوباره آتش بس از سوی کشورهای عربی و غربی درحالی مطرح می شود که ارتش سوریه توانسته است در بسیاری از مناطق خسارتهای سنگینی را به عناصر مسلح وارد کند.

الابراهیمی: فعلا نیازی به صدور قطعنامه نیست

"الاخضر الابراهیمی" نماینده جدید سازمان ملل نیز با درخواست از همه طرفها در سوریه برای توقف خشونت، مسئولیت دولت سوریه را در این زمینه بیشتر دانست.

الابراهیمی دخالت نظامی در سوریه را به معنای شکست تلاشهای سیاسی دانست و تأکید کرد، سخن گفتن از اعزام نیروهای عربی یا بین المللی به سوریه زود است.

وی اوضاع سوریه را پیچیده دانست و گفت نمی توان با پیش‌داوری با این مسأله تعامل کرد.

الابراهیمی با بیان اینکه اکنون نیازی به صدور قطعنامه در شورای امنیت نیست، از مخالفان خواست به این مشکلات پایان داده و به راهکار سیاسی بیندیشند.

پاکسازی منطقه زملکا در ریف دمشق

از سوی دیگر، خبرنگار شبکه العالم از ادامه تعقیب عناصر مسلح در منطقه "زملکا" در استان ریف دمشق خبر داد. ارتش سوریه پس از چندین روز درگیری با  گروه های مسلح، منطقه زملکا را امن اعلام کرده است.

عناصر مسلح در این منطقه چند انبار سلاح داشتند و اماکنی را برای شکنجه ربوده شدگان ایجاد کرده بودند.

مخالفت مردم ترکیه با دخالت در سوریه

دیروز در شهر "انطاکیه" در جنوب ترکیه تظاهراتی در حمایت با سوریه و برای اعلام مخالفت با دخالتهای خارجی در امور داخلی این کشور برگزار شد.

خبرگزاری ترکیه اعلام کرد، تظاهرکنندگان که شماری از اعضای اتحادیه های صنفی بین آنها حضور داشتند، با تجمع مقابل ساختمان استان "هاتای" دخالت امپریالیسم جهانی در سوریه، و تلاش برخی کشورها برای برافروختن جنگ ضد سوریه را محکوم کردند.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تنگ‌تر شدن حلقه محاصره بر مزدوران سعودی در سایه اقتدار مجاهدان یمنی+فیلم


لبنان درآتش: اشغالگران با دیکته کردن در صدد تحمیل حاکمیت خود هستند


سی‌بی‌اس: 9 جنگنده در حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند


پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»


کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم