ماکرون و پوتین فردا درباره «ایران» مذاکره می‌کنند

شنبه 23 تير 1397
22:42
ماکرون و پوتین فردا درباره «ایران» مذاکره می‌کنند رئیس‌جمهور فرانسه که فردا برای تماشای بازی فوتبال تیم ملی کشورش به روسیه می‌رود، با پوتین هم دیدار می‌کند و گفته شده که «ایران» یکی از محورهای گفت‌وهای طرفین خواهد بود.

العالم - اروپا

کاخ الیزه اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهور فرانسه و روسیه فردا یکشنبه در خصوص موارد مختلفی از جمله مسائل مرتبط با سوریه، ایران و اوکراین با هم مذاکره می‌کنند.

آنطور که رویترز خبر داده، این دیدار در حاشیه سفر ماکرون به روسیه برای تماشای فینال جام جهانی فوتبال  صورت می‌گیرد؛ تیم ملی فرانسه یکی از فینالیست‌هاست.

الیزه گفته که انتظار می‌رود مذاکرات دو رئیس‌جمهور در کاخ کرملین انجام شود و دستور این نشست، بررسی  آخرین تحولات مرتبط با ایران، سوریه و اوکراین خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی ارتش: یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد


نفوذ سایبری به سامانه‌های نگهداری فرآورده‌های خونی در فرانسه


افتتاح برخط پروژه‌های زیرساختی و صنعتی گیلان با حضور نماینده رئیس‌جمهور


رایزنی‌های اخیر با ایران و دیگر کشور‌های منطقه بسیار مثبت بود


انتقاد صریح شهردار نیویورک از جنگ علیه ایران؛ پایان جنگ باید در اولویت دموکرات‌ها باشد


پزشکیان: با کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی در دستگاه‌های دولتی، برق و گاز صنعت تأمین می‌شود


بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از جزایر خلیج فارس + فیلم


پاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرفها را به رییست نمی‌گویی؟


آژیر خطر در استان «شروره» عربستان به صدا در آمد


آخرین تحولات منطقه‌ای، محور رایزنی تلفنی عراقچی و بدر بوسعیدی