"عمر اسماعيل" روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم با اشاره به این که حزب کارگر از رویکردها و مواضع حزب محافظه کار حاکم در قبال سوریه حمایت نمی کند، از نگرانی های اروپا و بویژه انگليس نسبت به حضور جنگجويان عرب و غير عرب در سوريه خبر داد.
عضو حزب کارگر انگلیس افزود: منشا اين نگراني ها بازگشت جنگجويان پس از پايان بحران سوريه است؛ زيرا اين جنگجويان با آموزش های نظامی که برای اقدامات تروریستی در سوریه دیده اند، در آینده خطري براي كشورهاي اروپايي خواهند بود.
عمر اسماعيل با رد دخالت دولت و دستگاه هاي اطلاعاتي انگلیس در اعزام جنگجويان از این کشور به سوريه، گفت: افرادي كه از انگليس به سوريه سفر مي كنند، ابتدا به فرانسه مي روند و از آنجا عازم اردن، تركيه و سپس سوريه می شوند.
وي تصريح كرد: دستگاه هاي اطلاعاتي انگليس، از اقدامات گروه های تكفيري در این کشور و ساير كشورهاي اروپايي و همچنين حضور آنها در سوريه نگران هستند.
عمر اسماعيل، گفت: جنگ در سوريه (كه قطر و عربستان از آن حمایت می کنند)، در واقع جنگ علیه ایران است و برای ضربه زدن به نفوذ ایران در منطقه آغاز شده است.
وي تصريح كرد: كشورهاي پادشاهي و استبدادي عربي، مخالف نظامی دمکراتیک در سوریه هستند و مي خواهند ديدگاه خود را بر ملت سوريه تحميل كنند.
3-22:49