«راسوی متعفن»، سلاح جدید صهیونیستها

سه شنبه 14 شهريور 1391
15:29
«راسوی متعفن»، سلاح جدید صهیونیستها رژيم صهيونيستي براي متفرق کردن تظاهرکنندگان به سلاحي بسيار آزاردهنده اما غيرمرگبار موسوم به "راسوي متعفن" روي آورده که بوي بسيار بدي را بر بدن و لباس انسان بر جا مي گذارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اين سلاح در واقع مخزنی پر از مايع بسيار بدبو (شبیه بوی راسوی متعفن) است که به جاي گاز اشك آور، با فشار زیاد به سمت مردم پاشیده مي شود.

 درحالی که رژیم اشغالگر ادعا کرده «استفاده از اين روش براي جلوگيري از تلفات انساني است»، فعالان فلسطینی و مدافعان حقوق بشر تأکید دارند که اين سلاح براي سرپوش گذاشتن بر سركوب شديد معترضان در كرانه باختري اشغالي به کار گرفته می شود. 

به گفته این فعالان، رژیم اشغالگر همچنان به استفاده از گاز اشك آور و گلوله ادامه داده و مانند گذشته به منازل نیز حمله مي كند.   

معاذ التميمي كه صاحب يك پمپ بنزين در منطقه "نبي صالح" است در اين باره گفت: بوي اين ماده بدتر از آب گنديده بوده و مخلوطي از بوي مردار و غذاي فاسد است؛ و هيچ صابون و عطري نمي تواند آثارش را از بين ببرد؛ در نتيجه وقتي به كسي پاشیده شود تا چند روز نمی توان به آن فرد نزديك شد.

اين سلاح توسط يك شركت خصوصي اختراع شده و ارتش رژیم صهيونيستي براي اولين بار در سال 2008 ميلادي از آن استفاده كرده بود.

صهيونيست ها مدعی هستند که اين ماده ضرري براي بهداشت و سلامتي ندارد، و فقط براي جلوگيري از تلفات انساني ساخته شده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان