مذاکرات سیاسی اخوان المسلمین الجزائر با احزاب معارض و حزب حاکم

سه شنبه 26 تير 1397
22:01
مذاکرات سیاسی اخوان المسلمین الجزائر با احزاب معارض و حزب حاکم گروه اخوان المسلمین الجزائر در اقدامی بی‌سابقه مذاکرات با احزاب سیاسی اعم از مخالف و موافق دولت این کشور را آغاز کرد.

 

العالم - آفریقا

«عبدالرزاق مقری»، رئیس جنبش «مجتمع السلم» مرتبط با گروه اخوان‌المسلمین در الجزائر با «عماره بن یونس»، رئیس «الحرکة الشعبیه» که طرفدار «عبدالعزیز بوتفلیقه»، رئیس‌جمهور این کشور است، دیدار کرد.

پس از این دیدار مقری و عماره بن یونس نیز هیأتی از جنبش مجتمع السلم با هیأتی از حزب «طلائع الحریات» به ریاست «علی بن فلیس»، رقیب بوتفلیقه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۴ دیدار کرد.

«ناصر حمدادوش» از رهبران جنبش مجتمع السلم سه‌شنبه در مصاحبه با روزنامه الکترونیکی «رأی‌الیوم» گفت که این دیدارها بنا به درخواست این احزاب صورت گرفت که فرصتی برای تشریح توافق ملی است.

جنبش مجتمع السلم در بیانیه‌ای اعلام کرد که محور این گفت‌وگوها اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور بود و فرصتی پیش آمد تا رئیس این جنبش افکار و ایده‌های مربوط به طرح توافق ملی را تشریح نماید.

جنبش مذکور در کنفرانس اخیر خود که در ماه می برگزار شد یک طرح سیاسی مربوط به آغاز گفت‌وگو‌ها با هدف معرفی یک نامزد توافقی برای انتخابات آینده را معرفی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری