فعال حقوقی بحرینی:

احکام دادگاه فرجام خواهی عادلانه نیست

چهارشنبه 15 شهريور 1391
14:07
احکام دادگاه فرجام خواهی عادلانه نیست فعال حقوقي بحريني ضمن انتقاد از احکام دادگاه فرجام خواهي درباره رهبران و فعالان انقلابي زنداني، اين دادگاه را به عوامفريبي و اقدامات نمايشي متهم کرد.

"محمد التاجر" چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: دادگاه تجديد نظر فعاليت هاي متهمان را خالي از هر گونه خشونت دانسته و با نقض حكم دادگاه بدوي، پرونده متهمان را به دادگاه فرجام خواهی ارجاع داده بود.

به گفته التاجر از نظر حقوقی، هنگام نقض يك حكم و ارجاع  پرونده به دادگاه فرجام خواهي، حكم قبلي بايد لغو شود.

وی افزود: دادگاه تجديد نظر اتهام جاسوسي "حبيب مقداد" و "ميرزا المحروس" و اتهام "صلاح خواجه" مبنی بر ارتباط با گروهك هاي تروريستي را ردكرد، اما مجازات مطرح شده در احكام قبلي اين متهمان را كاهش نداد.

وي لغو اتهام هاي مزبور را عوام فریبی دانست و گفت: دادگاه تجديد نظر اتهام هاي ديگري را در پرونده آن ها باقي گذاشته كه مجازات آن برابر با همان مجازاتی است كه در احكام قبلي آمده بود.

اين وكيل بحريني تاكيد كرد: در محاكمه ای عادلانه، به وكلا زمان كافي براي بررسي پرونده داده می شود اما در دادگاه سلامت ملی و دادگاه فرجام خواهي، اين حق به وكلا داده نشد.

به گفته التاجر دادگاه هاي تجدید نظر و فرجام خواهی، حتی حق دفاع شفاهي و تحقيق درباره شكنجه متهمان را از وكلای آنان سلب كرده اند.

محمد التاجر در پایان، نقض اعتراف هاي كادر پزشكي را نتیجۀ فشارهاي بين المللي دانست و گفت: دادگاه بحرین نه تنها اعتراف هاي تحت شکنجه رهبران و فعالان حقوقی را  نقض نكرد، بلکه گواهی 13 تن از  شكنجه گران را - كه خود مورد اتهام و شکایت قرار گرفته اند- معتبر دانست.

MKH-5-14:53


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا