آیا ریف قنیطره به قطار آشتی سوری ملحق می شود

پنج‌شنبه 28 تير 1397
21:37
خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه گزارش داد که ارتش سوری به عملیات در مناطقی که هنوز قصد آشتی ندارند و ورود به آشتی ملی را نپذیرفته اند، ادامه می دهد.

العالم سوریه

وی افزود: ارتش مناطق زیادی را از استان درعا آزاد نموده و مانع رسیدن گروه تروریستی وهابی "داعش" به مناطقی شده که آشتی را پذیرفته اند.  

خبرنگار العالم درباره گفت و گو برای ورود ارتش سوریه به ریف قنیطره، تصریح نمود که اخباری درباره توافق برای پیوستن روستاهای ریف قنیطره به آشتی ملی منتشره شده و اینکه ارتش سوریه در مناطقی که قبل از سال 2011 در آن بود و پس از آن در مناطق موازی با نوار مرزی با جولان اشغالی مستقر خواهند شد اما هنوز این خبر تایید نشده است.    

برخی از منابع پیشتر گفته بودند که توافقی با گروههای مسلح امضا شده که درباره ورود ارتش سوریه به روستاها و شهرهای قنیطره، بخشودگی افراد مسلح خواهان آشتی ملی، خروج افراد مخالف بخشش به شمال سوریه، آتش بس فوری، تحویل سلاح سنگین و متوسط از سوی افراد مسلح، بازگشت مهاجرین و بازگشت نیروهای ناظر بین المللی به خط آتش بس است.

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.