نامه "مشاط" به رئیس‌جمهور روسیه

جمعه 29 تير 1397
02:19
رئیس شورای عالی سیاسی یمن در چارچوب روابط دو جانبه با کشورهای دوست به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نامه نوشت.

العالم-یمن

"مهدی مشاط" رئیس شورای عالی سیاسی یمن با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که "جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن بدون هیچ مجوز قانونی صورت گرفته است و با قوانین منشور سازمان ملل مغایرت دارد."

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه نامه خود به پوتین نوشت: این جنگ مغایر با قوانین حقوق بشری و تجاوز آشکار به حاکمیت یمن است.

مهدی مشاط اعلام کرد که جنگ ساحل غربی یمن که امارات برای سیطره بر بندر و شهر الحدیده آن را به راه انداخته، فقط برای توطئه علیه یمن و کشورهای منطقه و سیطره بر جزایر و گذرگاه‌های زمینی و دریایی مهم است.

در این نامه همچنین به اهداف خبیثانه ائتلاف سعودی از جنگ یمن و سیاست ناامنی یمن و منطقه و تجزیه و تقسیم آن بر مبنای طایفه گری اشاره شده است.

وی در پایان نامه خود ابراز امیدواری کرد که روسیه بتواند نقش بارز خود را در توقف جنگ علیه یمن و رفع محاصره ملت این کشور ایفا کند.

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است