درخواست نماینده‌های کنگره آمریکا از «پامپئو» برای تحریم صدا و سیمای ایران

درخواست نماینده‌های کنگره آمریکا از «پامپئو» برای تحریم صدا و سیمای ایران
جمعه 29 تير 1397 - 07:52

برخی از نمایندگان کنگره آمریکا از وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند از امضای معافیت‌های تحریمی صدا و سیمای ایران خودداری کرده و این سازمان را هدف تحریم قرار دهد.

العالم - ایران / فرهنگی

برخی از نماینده‌های کنگره آمریکا و فعالان یک گروه لابی ضدایرانی از «مایک پامپئو»، وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند موانع موجود برای تحریم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را بردارد.

پایگاه «واشنگتن‌فری‌بیکن» به نقل از منابع آگاه نوشته «مخالفان ایران» و برخی از نمایندگان کنگره از وزارت خارجه آمریکا خواسته‌اند به سیاست چندساله‌ای که مانع تحریم صدا و سیمای ایران می‌شود پایان دهد.

رسانه‌ها پیشتر گزارش داد‌ه‌اند صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از سال 2013 مشمول تحریم‌های آمریکا بوده، اما هم دونالد ترامپ و هم باراک اوباما، روسای جمهور فعلی و سابق آمریکا با امضای معافیت‌های تحریمی هر 180 روز یکبار، اجرایی شدن این تحریم‌ها را معلق کرده‌اند. 

در زمان فرا رسیدن موعد تمدید این موضوع در ماه ژانویه (دی‌ماه 96) روزنامه گاردین مدعی شده بود  ترامپ قصد دارد معافیت‌های تحریمی را برای صدا و سیما امضا نکند و تحریم‌ها علیه این سازمان را فعال کند. 

روزنامه واشنگتن‌فری‌بیکن‌ نوشته دولت ترامپ ماه ژانویه این معافیت‌ها را در سکوت خبری امضا کرد.وزارت خارجه آمریکا از پاسخ به سوال واشنگتن‌فری‌بیکن مبنی بر اینکه آیا دولت ترامپ باز هم در ضرب‌الاجل ماه جولای (تیرماه) برای صدا و سیمای ایران معافیت تحریمی صادر می‌کند یا خیر، پاسخ نداده است.    

«ریچارد گلدبرگ»، از مقام‌های سابق سنا که در حال حاضر از مشاوران ارشد لابی حامی امارات و رژیم صهیونیستی موسوم به «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» است از پامپئو خواسته این معافیت را تمدید نکند.

واشنگتن‌فری‌بیکن مدعی شده نمایندگان ارشد کنگره از وزارت خارجه آمریکا خواسته‌اند موضعش را درباره این موضوع مشخص کند اما این وزارتخانه توضیحی درباره سیاست خود نداده است.

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت