احتمال عمدی بودن انفجار ترکیه

پنج‌شنبه 16 شهريور 1391
08:16
احتمال عمدی بودن انفجار ترکیه خبرنگار شبکه العالم تأکيد کرد، برخي منابع ترک احتمال داده اند انفجار انبار مهمات در ترکيه عمدي بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بر اثر انفجار مهیب انبار مهمات در غرب ترکیه دست کم 25 نظامی ترک کشته شدند.

خبرنگار العالم تأکید کرد، اطلاعاتی برخلاف اظهارات مسئولان ترک منتشر شده که حاکی است، این حادثه بر اثر اصابت خمپاره به انبار مهمات منفجر شده است.

هنوز دلیل اصلی این حادثه به صورت رسمی اعلام نشده، با این حال "فیصل ایروغلو" وزیر محیط زیست دولت ترکیه اعلام کرد که احتمالا هنگام جابجایی مهمات این حادثه روی داده است.

بر اثر این انفجار آتش سوزی شدیدی در انبار و مناطق اطراف آن روی داد که مسئولان ترک تأکید کردند بامداد امروز این آتش خاموش شده و تکه های اجساد نظامیان نیز برای تعیین هویت به بیمارستان آنکارا منتقل شده است.

ارتش ترکیه در حال حمله به مواضع عناصر حزب کارگران کرد این کشور، نزدیک مرزهای جنوب شرقی ترکیه با سوریه و عراق است.

منابع امنیتی ترک فاش کرده اند که دو هزار سرباز و ده ها جنگنده در این حملات شرکت دارند.



0% ...

آخرین اخبار

انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز


موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد