برخورد اتوبوس با تریلی در محور سلفچگان-اراک

دوشنبه 1 مرداد 1397
05:06
برخورد اتوبوس با تریلی در محور سلفچگان-اراک

بر اثر انحراف به چپ تریلی و برخورد با اتوبوس در محور سلفچگان اراک ۲۸ نفر راهی بیمارستان شدند.

العالم - ایران

 دکتر دستجانی فراهانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشگی استان مرکزی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: اتوبوس مسافربری با ۲۸ سرنشین در کیلومتر ۵۷ محور سلفچگان به اراک با یک دستگاه تریلی برخورد می کند که پس از این حادثه به کمک نیروهای اورژانس و هلال احمر تمامی ۲۸ سرنشین به مراکز درمانی ولی عصر عج و امیرالمومنین شهر اراک منتقل می شوند .
فراهانی افرود: از ۲۸ نفر منتقل شده به مراکز درمانی اراک ۱۶ نفر سرپایی درمان شده و مشکل خاصی ندارند ؛ ۸ نفر نیاز به مراقبت های بیشتر داشته و تحت درمان قرار گرفته و ۴ نفر حال مساعدی ندارند و می بایست بستری کامل شوند .
وی ادامه داد: مصدومان این حادثه توسط یک آمبولانس از قم دو دستگاه آمبولانس از اراک و یک آمبولانس هلال احمر به اراک منتقل شدند و کار پاکسازی محل تصادف هم انجام شده است .
سرهنگ کهریزی رییس پلیس راه استان مرکزی هم با اشاره به این حادثه  علت آن را انحراف به چپ تریلی نسبت به اتوبوس عنوان کرد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی