چشم طمع امارات به گاز قطر / ورشکستگی به جای قطر دامن امارات را گرفت

دوشنبه 1 مرداد 1397
12:21
چشم طمع امارات به گاز قطر / ورشکستگی به جای قطر دامن امارات را گرفت
روزنامه البناء لبنان نوشت: بحران بین قطر با چهار کشور عربی امارات، عربستان، مصر و بحرین به جای ورشکستگی قطر به آغاز ورشکستگی امارت دوبی و شکاف و جدایی در درون خاندانهای امارات منجر شده است.

العالم _ آسیا

روزنامه البناء لبنان در ستون پشت پرده خود نوشت: منابعی در حوزه خلیج فارس گفتند که بحران عربستان با قطر با تحریک اماراتی ها آغاز شد. اماراتی ها به این دل بسته بودند که بعد از سیطره بر قطر یا رام کردن آن ، در مدیریت پرونده گاز قطر شراکت داشته باشند.

این منابع خاطرنشان کردند: اما به جای اینکه بحران به ورشکستگی قطر منجر شود، نشانه های ورشکستگی، امارت دوبی را در می نوردد و به جای اینکه شکاف در درون حکومت قطر ایجاد شود، این شکاف در بین حکام امارات آغاز شده است؛ به گونه ای که موارد شکاف و جدایی از خاندان حاکم در امارت های شارجه و فجیره مشاهده می شود.

این منابع اینگونه نتیجه گیری کردند که این تحولات نشانه های موضعگیری آشکار آمریکا برای پایان دادن به بحران (بین قطر و همسایگانش) با پیام هایی خطاب به امارات است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه