پاسخ ترامپ به خبرنگاران درباره توئیتش علیه ایران

سه شنبه 2 مرداد 1397
02:44
پاسخ ترامپ به خبرنگاران درباره توئیتش علیه ایران
رئیس جمهور آمریکا ساعتها بعد از توئیت تهدید آمیز علیه ایران به خبرنگاران حاضر در کاخ سفید گفت که نگران تشدید تنشها میان واشنگتن و تهران نیست.

العالم-آمریکا

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ساعتها بعد از توئیت تهدید آمیز علیه ایران گفت که نگران تشدید تنشها میان واشنگتن و تهران نیست.

وی به خبرنگاران حاضر در کاخ سفید در پاسخ سوالی درباره اینکه آیا به خاطر تحریک کردن ایران نگران نیست، گفت: «نه اصلا»(نگران نیستم).

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به سخنان روحانی در روز یک شنبه در توئیتر خود نوشت؛ «دیگر هیچ وقت ایالات متحده را تهدید نکن، وگرنه با عواقبی مواجه می‌شوی که مشابه آن قبلاً بر سر عده انگشت شماری در تاریخ آمده است. ما دیگر کشوری نیستیم که صحبت‌های جنون آمیز شما درباره خشونت و مرگ را تاب بیاوریم. محتاط باش».

رئیس جمهور ایران روز یکشنبه در همایش روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفته بود: «امروز سخن گفتن با آمریکا معنایی جز تسلیم و پایان دستاوردهای ملت ندارد. آقای ترامپ! ما مرد شرف و ضامن امنیت آبراه منطقه در طول تاریخ هستیم ؛ با دم شیر بازی نکنید، پشیمان کننده است». 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم