حزب جمهوري خواه خلق تركيه:

اردوغان مسبب تخریب اوضاع امنیتی است

جمعه 17 شهريور 1391
17:08
اردوغان مسبب تخریب اوضاع امنیتی است حزب جمهوري خواه خلق تركيه، انفجار در انبار مهمات ارتش اين کشور را که 25 کشته به همراه داشت، به ناآرامي ها در سوريه ارتباط داد و دولت اردوغان را مسئول افزايش حملات به اين کشور دانست.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، انفجار روز گذشته انبار مهمات ارتش ترکیه در منطقه " آتاکوی " استان " آفیون قره حصار" 25 نظامی ارتش کشته و 12 تن دیگر زخمی شدند.

"عبدالله گل" رييس جمهور تركيه از نخست وزير و رييس ستاد مشترک ارتش این کشور خواست، تحقيقي مفصل درباره این حادثه انجام دهند.

در حالي كه سول مارتورك ژنرال بازنشسته ارتش ترکیه تروریستی بودن این حادثه را بعيد دانست، حزب جمهوري خواه خلق  این حادثه را به تحولات سوريه ربط داده و دولت ترکیه را مسئول افزايش حملات دانست.

 مقامات ارتش ترکیه در ساعات اولیه پس از انفجار، دلیل حادثه را کوتاهی در مسائل ایمنی انبار مهمات دانستند، اما حزب جمهوري خواه خلق تركيه با دیده شک و تردید به گزارش ارگان رسمي دولت نگاه کرد.

"سهيل باتوم" نماينده حزب جمهوري خواه خلق تركيه در پارلمان این كشور با رد اینکه كوتاهي مقامات دلیل انفجار انبار مهمات بوده است، گفت:دولت رجب طيب اردوغان مسئول كشته شدن روزانه ده ها نفر است.

با انفجار در انبار مهمات ارتش ترکیه و همچنین افزایش حملات شورشیان کرد پ.ک.ک، اوضاع امنيتي اينك بسيار خطرناك شده و نياز به دور انديشي مقامات این کشور براي تامين امنيت دارد.

11:50

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود