رایزنی تلفنی وزیر خارجه ترامپ با همتای ترکیه‌ای درباره «کشیش آمریکایی»

جمعه 5 مرداد 1397
18:49
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ترامپ با همتای ترکیه‌ای درباره «کشیش آمریکایی» طبق اعلام وزارت خارجه آمریکا، «مایک پامپئو» در تماس تلفنی با وزیر خارجه ترکیه، خواستار آزادی «اندرو برانسون» کشیش آمریکایی زندانی در این کشور شد.

العالم- ترکیه 

 وزارت خارجه آمریکا بیانیه‌ای درباره رایزنی تلفنی وزیر خارجه این کشور با همتای ترکیه‌ای او درباره وضعیت «اندرو برانسون» کشیش آمریکایی زندانی در ترکیه منتشر کرد.

در بیانیه سخنگوی این وزارتخانه اعلام شده که وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در تماس تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود، اندرو برانسون را «یک کشیش بی‌گناه» خواند و بر لزوم آزادی او از زندان تاکید کرد.

تماس تلفنی «مایک پامپئو» با «مولود چاووش اوغلو» در حایل انجام شده که در روزهای اخیر مقام‌های آمریکا با لنحی تهدیآمیز علیه ترکیه، به این کشور درباره اعمال تحریم در صورت آزاد نکردن تبعه زندانی آمریکایی هشدار دادند.

وزیر خارجه ترکیه روز گذشته در رد اظهارات اخیر رئیس‌جمهور و معاون او علیه آنکارا گفته بود: «هیچ کس نمی‌تواند ترکیه را تهدید کند یا به ما دستور بدهد. ما از دولت آمریکا می‌خواهیم که گفتمان تهدیدی را کنار بگذارد و به گفتمان سازنده بازگردد.»

مقام‌های ترکیه می‌گویند که پرونده «اندرو برانسون» که دو سال قبل به ظن دست داشتن در اقدام تروریستی بازداشت شده، در حال پیگیری است اما واشنگتن به بی گناه بودن برانسون و آزادی او اصرار دارد.

موضوع این تبعه آمریکایی، به یکی دیگر از مسائل تنش‌زا در روابط واشنگتن- آنکارا تبدیل شده است؛ روابطی که پیش از این به خاطر برخی موضوعات از قبیل تاکید ترکیه بر «استرداد فتح‌الله گولن» (واعظ ترکیه‌ای مخالف اردوغان و مظنون اصلی کودتای نافرجام در ترکیه) و طرح آنکارا برای خرید سامانه اس 400 از روسیه متشنج بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد