خبر فوری:

راهکار مرجعیت عراق برای خروج این کشور از بحران

جمعه 5 مرداد 1397
19:53
راهکار مرجعیت عراق برای خروج این کشور از بحران شیخ عبدالمهدی الکربلایی نماینده مرجعیت عالی در کربلای مقدس در خطبه نماز  جمعه امروز به رهبران سیاسی، حکومت و مجلس نمایندگان نسبت به اتخاذ راهکار بی سابقه و تفویض اختیارات به مردم برای تحمیل اراده شان هشدار داد.

العالم – عراق

وی از مسئولین خواست نسبت به مردم عدالت را رعایت نمایند و به مردم گفت که بهترین راهکار اصلاحات، شرکت آگاهانه در انتخابات برای انتخاب فرد صالح است که منافع مردم را به منافع شخصی ترجیح دهد و تشکیل سریع دولت جدید است.

الکربلائی سپس لغو یا تعدیل قوانین اعطای امتیازات به اشخاص یا گروهها، مقابله با خلائهایی که باعث سوء استفاده افراد فاسد می شود، مبارزه با فساد و فاسدین، اعمال قوانین سختگیرانه برای انتخاب وزرا و دیگر مسئولین و نظارت دقیق به بودجه را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد