سرمایه گذاران آمریکایی در مصر چه می‌کنند

يکشنبه 19 شهريور 1391
09:14
سرمایه گذاران آمریکایی در مصر چه می‌کنند يک سال پس از رسوايي شرکتهاي سرمايه گذاري آمريکايي در قاهره که با فراري دادن عوامل اين شرکتها از قاهره خاتمه يافت، هيأتي بزرگ از سرمايه گذاران آمريکايي به رياست معاون وزيرخارجه اين کشور، براي رايزني با مسئولان مصري به قاهره سفر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هیأتی متشکل از 117 سرمایه گذار و تاجر آمریکایی به نمایندگی از 50 شرکت از این کشور از دیروز وارد قاهره شده اند.

این هیأت به محض ورود به قاهره از سوی سفیر آمیرکا در قاهره مورد استقبال قرار گرفتند.

منابع رسانه ای مصری تأکید کرده اند که این هیأت قرار است جهت تسهیل سرمایه گذاری ها در مصر، با 17 وزیر مصری دیدار و گفت و گو کنند.

در همین راستا "لاری شوارتز" هماهنگ کننده امور رسانه ای خاورمیانه در وزارت امورخارجه آمریکا پنج شنبه قبل با "محمد مرسی" رئیس جمهوری مصر دیدار و گفت و گو کرد.

طرفین در این دیدار در خصوص همکاری های مشترک در زمینه های مختلف از جمله همکاری های اقتصادی گفت و گو کردند.

پس از انقلاب مصر چندین شرکت آمریکایی و کارکنان آن به حمایتهای مالی غیرقانونی از برخی جریانها در مصر متهم شدند. در جریان این رسوایی 19 تبعه آمریکا نیز بازداشت شدند که توانستند با کمک عوامل پشت پرده و وابسته به رژیم مخلوع مبارک، از قاهره فرار کنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:جهان امروز به تغییر مسیر بنیادین، از نظامی‌گری به توسعه پایدار نیاز دارد


مجمع عمومی سازمان‌ملل؛ تاسف اتحادیه اروپا از منع ورود اعضای هیات فلسطینی به آمریکا


رکوردشکنی بهای گازوئیل در آمریکا؛ از فشار بر کشاورزان تا زنجیره تامین مواد غذایی


پویش «آزادی برای علمای بحرین» همزمان با ادامه محاکمه روحانیون


آذربایجان شرقی، قطب صنعتی کشور و دریچه صادرات به بازار جهانی+ فیلم


گاردین: پیروزی نتانیاهو «آخرین انتخابات» اسرائیل را رقم می‌زند


«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟


«حسین پدران» جاسوس موساد، اعدام شد


روحانی برجسته لبنانی: باید وحدت داخلی را حفظ کنیم


عراق محدودیت پرواز در مناطق غربی این کشور را لغو کرد