البخیتی: امارات خطر هدف قرار گرفته شدن دوبی را درک می‌کند

شنبه 6 مرداد 1397
07:57
البخیتی: امارات خطر هدف قرار گرفته شدن دوبی را درک می‌کند
عضو جنبش انصارالله یمن در مصاحبه‌ای تاکید کرد که کشورهای حمله کننده به یمن باید محاسبات خود را بازبینی کنند و امارات خطر هدف قرار داده شدن دوبی را درک می‌کند.

العالم _ یمن

"محمد البخیتی" عضو مجلس سیاسی انصارالله یمن در مصاحبه با شبکه خبری المیادین گفت که عربستان نتوانست افکار عمومی را متقاعد کند که ما نفتکش (و نه ناوچه جنگی) را آنها هدف قرار دادیم.

وی افزود: امروز تعطیل کردن فرودگاه‌ها و بنادر کشورهای متجاوز در دسترس ماست و با توجه به جنایت سعودی‌ها علیه مردم یمن این حق را داریم که تمامی کشتی‌های آنها را هدف قرار دهیم اما هنوز به این مرحله نرسیده ایم.

این مقام ارشد جنبش انصارالله یمن اضافه کرد: کشورهای حمله کننده به یمن باید محاسبه های خود را بازبینی کنند و امارات خطر هدف قرار داده شدن دوبی را درک می‌کند.

البخیتی در ادامه گفت: این عربستان بود که اول کشتی های تجاری، فرودگاه ها و بندرها را در جریان جنگ علیه یمن هدف قرار داد.

وی گفت: امنیت باب المندب به نفع همه است بنابراین کشورهای متجاوز حمله علیه یمن را متوقف کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند


 پزشکیان: حفظ وحدت، چهارچوب و مبنای نظری دولت وفاق است