ناامنی در آمریکا جان پلیس فلوریدا را گرفت

يکشنبه 7 مرداد 1397
08:10
ناامنی در آمریکا جان پلیس فلوریدا را گرفت یک افسر پلیس آمریکایی که در جریان یک درگیری مسلحانه زخمی شده بود، یک هفته پس از این حادثه به دلیل شدت جراحات درگذشت.

العالم- آمریکا 

به نقل از فاکس نیوز، پلیس منطقه «فورت میرز» در ایالت فلوریدا در بیانیه ای تایید کرد که «آدام جابرز میلر» 29 ساله جان خود را از دست داده است.
میلر هنگامی که برای بررسی وضعیت یک مرکز جایگاه سوخت به ماموریت رفته بود از سوی افراد ناشناش هدف قرار گرفت. وی ابتدا تحت عمل جراحی قرار گرفت اما پس از یک هفته درگذشت.
در گوشه دیگری از آمریکا، روز گذشته چهار عضو یک خانواده آمریکایی در شهر «رابستاون» ایالت تگزاس هدف گلوله قرار گرفته و کشته شدند. فرد ضارب نیز در نهایت دست به خودکشی زد. هنوز از انگیزه وی اطلاعی در دست نیست.
روز شنبه در شهر «مک آلن» تگزاس حادثه دیگری رخ داد و طی آن افراد مسلح اقدام به دزدی مسلحانه از یک جواهرفروشی در یک مرکز خرید کردند. پلیس اعلام کرد که همه افراد مظنون به مشارکت در این سرقت بازداشت شده اند. 
حمل سلاح در آمریکا یکی از بزرگترین بحران های اجتماعی این کشور است که هر ساله به مرگ و جراحات هزاران نفر منجر می شود. گروه ها و سازمان های زیادی تلاش کرده اند، حمل سلاح در آمریکا محدود یا ممنوع شود، اما لابی ها قدرتمند سلاح و همچنین دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با این تلاش ها مخالفت کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه