جبهه عمل اسلامي اردن هشدار داد:

اردن در آستانه انفجار اعتراض های مردمی

دوشنبه 20 شهريور 1391
09:24
اردن در آستانه انفجار اعتراض های مردمی عضو دفتر اجرايي حزب جبهه عمل اسلامي اردن هشدار داد كه پافشاري رژيم بر ناديده گرفتن مطالبات مردم، سبب مي شود كه اين كشور در آستانه انفجار اعتراض هاي مردمي غيرقابل پيش بيني قرار گيرد.

"مراد العضايله" دوشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: يك سال و نيم است كه مردم اردن خيزش، اعتراض و درخواست مطالبات خود را آغاز كرده و اصلاح حكومت، بازگرداندن قدرت به مردم و اصلاح قانون اساسي را خواستار شده اند.

وي افزود: هفته گذشته، برخي تصميمات دولت كنوني، خشم مردم را برانگيخت زيرا دولت شماري از خانواده مسئولان را در پست هاي دولتي گمارده و علاوه بر آن قيمت سوخت در اين هفته افزايش يافت است.

العضايله گفت: وقايع موجود در اردن، زمينه تظاهرات گسترده در سراسر كشور را فراهم كرد به طوري كه در برخي از مناطق نظير الشونه الشماليه واقع در منطقه اغوار، براي اولين بار چنين تظاهراتي برگزار شد.

عضو دفتر اجرايي حزب جبهه عمل اسلامي اردن خاطر نشان كرد: اگر پادشاه اردن و نظام حاكم به صداي مردم گوش فرا ندهند، تظاهرات و راهپيمايي هاي گسترده مردمي ادامه خواهد داشت.

وي در ادامه گفت: رژيم حاكم اردن به جاي تغييرات ريشه اي، بازخواست فاسدان، بازگرداندن اموال چپاول شده و اصلاح وضع نابسامان اقتصادي كشور، به رسيدگي هاي جزئي و موردي دلخوش كرده و همين مساله، رژيم را به بن بست رسانده است.

العضايله تاكيد كرد: نظرسنجي ها ثابت كرده است كه اكثر اردني ها، روند جاري اداره كشور را در مسير درست نمي دانند و تغييرات اعمال شده در كشور را واقعي ارزيابي نمي كنند بنابراين طبيعي است كه مردم دچار ياس و بدبيني شوند و براي مطالبه حقوق خود، اقدام كنند.

وي افزود: بحران اردن، بحران دولت نيست، بلكه بحران حكومت است اگر اين شيوه سياسي در انتصاب هاي دولتي بر جا بماند، وضع كشور روز به روز بحراني تر مي شود و آن گاه است كه مردم به خيابان ها بريزند و اوضاع از كنترل خارج و سررشته امور از دست نخبگان رها شود در آن صورت ديگر دولت قادر نخواهد بود كاري از پيش ببرد.

عضو دفتر اجرايي حزب جبهه عمل اسلامي اردن به رژيم حاكم در باره خودداري از برآوردن مطالبات مردم هشدار داد و گفت: ملت هاي معترض ابتدا فقط براي مطالبه تغييرات مورد نظر قيام مي كنند كه اگر برآورده نشود آن گاه از درخواست تغيير حاكميت مي گويند و اين اتفاقي است كه پيش از اين در تونس و مصر رخ داده است.

العضايله افزود: وقتي رژيم ها مطالبات مردم را پاسخ ندهند، ملت به حد انفجار مي رسد و ديگر در چارچوب مرسوم حركت نخواهد كرد.

عضو دفتر اجرايي حزب جبهه عمل اسلامي اردن تاكيد كرد: وقتي عملكرد دولت اردن مردم را قانع نكند، آنها تغيير كامل و فراگير رژيم را درخواست خواهند كرد.

10-19:22
26

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا