تحلیلگر سوری:

ایران تنها کشور خواهان گفتگو درسوریه است

دوشنبه 20 شهريور 1391
12:40
ایران تنها کشور خواهان گفتگو درسوریه است دمشق(العالم)- تحليلگر سياسي سوري با اشاره به اين که اروپا و بسياري از کشورهاي مغرض منطقه فقط به سرنگوني نظام دمشق و حمايت از افراد مسلح مي انديشند، ايران را تنها کشوري عنوان کرد که خواستار گفت وگوي همه طرف هاي سوري است.

"شادي احمد"در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: كساني كه فعاليت اخضر ابراهيمي را ادامه ماموريت كوفي عنان مي دانند بايد مشكلات فراروي عنان به ويژه حمايت مالي و تسليحاتي تركيه، قطر و عربستان از گروه هاي مسلح در سوريه را درك كنند.

به گفته شادي احمد، سوريه به يكسره كردن کار افراد مسلح در این کشور نزديك شده است اما اين به معناي پايان بحران نيست بلكه فضا را براي آغاز گفت وگوي سياسي فراهم می کند.

وي با اشاره به اين كه اخضر ابراهيمي كليد همه مشكلات را در دست ندارد، لزوم تلاش وي در سطوح قانوني و سياسي براي توقف خشونت و خونريزي در سوريه را خواستار شد.

شادي احمد تصريح كرد: "كميته تماس" پيشنهاد مصر درباره سوريه متعادل نيست چون سه طرف این کمیته (ترکیه، عربستان و مصر) ،در بحران سوریه  بی طرف  محسوب نمي شوند و مردم سوريه معقتدند سخنان "محمد مرسي" رييس جمهوري مصر دخالت آشكار در امور داخلي كشورشان است.

این تحلیلگر سوری در پایان از برخي مخالفان كه اعلام كردند با كنار گذاشتن سلاح، وارد روند مذاكرات خواهند شد و برخي ربوده شدگان را آزاد خواهند نمود، تقدير كرد.

A.D-10-23:56

 

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی