العبادی: بغداد درصدد انتشار اسامی مقامات رسمی متهم به فساد است

سه شنبه 9 مرداد 1397
21:11
نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه بغداد در صدد انتشار فهرست اسامی مقامات رسمی متهم به فساد است، اعلام کرد که همکاری سه قوه برای مقابله با فساد ضرورت دارد.

العالم - عراق

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق روز سه شنبه در نشست هفتگی هیات دولت اعلام کرد که «با جریان‌ها و احزاب سیاسی عراق برای تنظیم برنامه‌های مشترک مربوط به اصلاحات اقدام می‌کنیم.»

العبادی گفت: دولت عراق در صدد آن است که فهرست اسامی مسئولان و مقامات رسمی این کشور را که به فساد متهم هستند، منتشر کند.

به گزارش السومریه نیوز، او تاکید کرد که «ما امروز مطالبات تظاهرات‌کنندگان را شنیده‌ایم و برای برآورده کردن آن تلاش خواهیم کرد.»

نخست وزیر عراق از دو قوه قضائیه و مقننه خواست تا برای مقابله با فساد با دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند.

حیدر العبادی اعلام کرد، تظاهرات در عراق باعث شده که دولت در بخش خدمات رسانی تلاش و فعالیت بیشتری کند.

تظاهرات‌ها در استانهای جنوبی عراق که از چند هفته پیش در اعتراض به وضعیت بد خدمات‌رسانی، کمبود آب و برق، بیکاری و فساد آغاز شده، اکنون به تحصن‌های نامحدود تبدیل شده است.

دیروز صدها نفر از مردم بصره، مقابل مرکز نفتی «البرجسیه» در این شهر تحصن کردند و با برپا کردن چادرهایی، اعلام کردند که به اعتصاب و اعتراض تا رسیدن به مطالباتشان، ادامه می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم