کشته شدن 3 نفر در تظاهرات زیمبابوه

پنج‌شنبه 11 مرداد 1397
03:21
کشته شدن 3 نفر در تظاهرات زیمبابوه درگیری میان معترضان به نتایج انتخابات پارلمانی با نیروهای پلیس در پایتخت زیمبابوه، دست کم سه کشته بر جای گذاشت.

العالم-آفریقا

نتایج اولیه انتخابات پارلمان حاکی از پیروزی حزب زانو پی اف ( حزب حاکم ) است و شماری از معترضان، این حزب را به تقلب در انتخابات متهم کرده و با تجمع در خیابان ها با نیروهای پلیس ضد شورش درگیر شدند.

بر این اساس، معترضان خواستار مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری شده اند و این در حالی است که هیات عالی انتخابات این کشور پیشتر اعلام کرد که حداکثر تا پنج روز پس از انتخابات ، نتایج آن اعلام می شود.

خبرگزاری آلمان به نقل از «بیتی تیندای » یکی از رهبران مخالفان دولت نوشت: عنوان می شود شش نفر به ضرب گلوله زخمی و دو نفر نیز کشته شده اند.

رسانه های محلی از استقرار زره پوش ها و حضور گسترده نیروهای پلیس در خیابان های پایتخت خبر دادند.

انتخابات ریاست جمهوری، پارلمان و شوراهای شهرداری هشتم مرداد در سراسر زیمبابوه برگزار شد. نتایج انتخابات ریاست جمهوری هنوز اعلام نشده است اما نامزد مخالفان دولت روز گذشته ، خود را پیروز این انتخابات دانست.

حزب زانو پی اف تا این لحظه 154 کرسی از مجموع 270 کرسی پارلمان را از آن خود کرده است و حزب «ام دی سی» ( حزب مخالفان دولت) با اختلاف زیاد و با کسب 54 کرسی در رتبه دوم قرار دارد .

جمهوری زیمبابوه کشوری است در جنوب آفریقا. پایتخت آن هراره است. این کشور حدود 16 میلیون نفر جمعیت دارد و زبان‌های انگلیسی، شونا و اندبله زبان‌های رسمی آن هستند.

زیمبابوه در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد اما از سال 1965 تلاش‌ها برای استقلال در این کشور آغاز و سرانجام در سال 1980به طور رسمی جمهوری زیمبابوه اعلام موجودیت کرد.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به یک نفتکش در تنگه هرمز


پزشکیان پیروزی داسیلوا در انتخابات برزیل را تبریک گفت


ترامپ پشت میله‌های زندان در قلب تهران؛ زندانی نمادین با پیامی واقعی


فایننشال تایمز: پیروزی لولا داسیلوا ضربه‌ای به تلاش‌های ترامپ بود


عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از خط محاصره؛ ناوهای زنگ‌زده دیگر جرأت نزدیک شدن ندارند


تاسیسات حیاتی عربستان زیر آتش موشک‌های بالستیک یمن


پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو