کشته شدن 3 نفر در تظاهرات زیمبابوه

پنج‌شنبه 11 مرداد 1397
03:21
کشته شدن 3 نفر در تظاهرات زیمبابوه درگیری میان معترضان به نتایج انتخابات پارلمانی با نیروهای پلیس در پایتخت زیمبابوه، دست کم سه کشته بر جای گذاشت.

العالم-آفریقا

نتایج اولیه انتخابات پارلمان حاکی از پیروزی حزب زانو پی اف ( حزب حاکم ) است و شماری از معترضان، این حزب را به تقلب در انتخابات متهم کرده و با تجمع در خیابان ها با نیروهای پلیس ضد شورش درگیر شدند.

بر این اساس، معترضان خواستار مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری شده اند و این در حالی است که هیات عالی انتخابات این کشور پیشتر اعلام کرد که حداکثر تا پنج روز پس از انتخابات ، نتایج آن اعلام می شود.

خبرگزاری آلمان به نقل از «بیتی تیندای » یکی از رهبران مخالفان دولت نوشت: عنوان می شود شش نفر به ضرب گلوله زخمی و دو نفر نیز کشته شده اند.

رسانه های محلی از استقرار زره پوش ها و حضور گسترده نیروهای پلیس در خیابان های پایتخت خبر دادند.

انتخابات ریاست جمهوری، پارلمان و شوراهای شهرداری هشتم مرداد در سراسر زیمبابوه برگزار شد. نتایج انتخابات ریاست جمهوری هنوز اعلام نشده است اما نامزد مخالفان دولت روز گذشته ، خود را پیروز این انتخابات دانست.

حزب زانو پی اف تا این لحظه 154 کرسی از مجموع 270 کرسی پارلمان را از آن خود کرده است و حزب «ام دی سی» ( حزب مخالفان دولت) با اختلاف زیاد و با کسب 54 کرسی در رتبه دوم قرار دارد .

جمهوری زیمبابوه کشوری است در جنوب آفریقا. پایتخت آن هراره است. این کشور حدود 16 میلیون نفر جمعیت دارد و زبان‌های انگلیسی، شونا و اندبله زبان‌های رسمی آن هستند.

زیمبابوه در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد اما از سال 1965 تلاش‌ها برای استقلال در این کشور آغاز و سرانجام در سال 1980به طور رسمی جمهوری زیمبابوه اعلام موجودیت کرد.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم