خبرنگار العالم گزارش داد؛

افشای اسرار پرونده های مربوط به فساد در لبنان/ ارتباط سیدر و الجبیر

يکشنبه 14 مرداد 1397
16:31
افشای اسرار پرونده های مربوط به فساد در لبنان/ ارتباط سیدر و الجبیر خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در پخش زنده در شبکه های اجتماعی ، حقایق زیادی را درباره بحران اقتصادی در لبنان و برخی از علل این بحران فاش کرد.

العالم _ لبنان

حسین مرتضی خبرنگار العالم در پخش زنده این سوال را مطرح کرد که چرا هیچ کسی از بخش بانک ها محاسبه و مجازات نمی شود در حالی که همین ( مسئولان بانکی ) مسئول محرومیت ها در برخی مناطق لبنان هستند. چه کسی طرح و پروژه لیطانی را تعطیل کرده است؟ عامل و مسئول بحران برق و بیکاری است؟

وی قول داد روزانه و در بخش هایی در روز همه این مسایل و اطلاعات پس پرده و واقعیت ها را با اعداد و ارقام و مستند در شبکه های اجتماعی فاش کند.

خبرنگار العالم در این برنامه قصه مربوط به دانیال غلیزر و تاریخ و سرگذشت او و ارتباطش با وزارت خزانه داری آمریکا فاش می کند و این که ابن کارمند اداره اطلاعات آمریکا کجا بوده است و چه ارتباطی با پروند و بحران مالی لبنان دارد.

حسین مرتضی همچنین از شرکت خصوصی مک کینزی با تهیه پژوهش های ویژه توسعه اقتصادی و ناظران بر آن سخن می گوید.

وی همچنین از کنفرانس سیدر خواهد گفت کنفرانسی که پیشتر و برای اعطای قرض ها و وام ها و انجام پروژه هایی در لبنان برگزار شد و این که این وام ها در کجا هزینه خواهد شد و رابطه این شرکت و این کنفرانس با عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی چیست؟

حسین مرتضی  ابراز امیدواری کرد مقامات ذیربط صاحبان این اسامی و شرکت هایی را که به زودی نام شان را فاش می کند به خصوص شرکت های مالی و بانکی و مسئولان آن ها را تحت پیگرد قرار دهد

0% ...

آخرین اخبار

به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده