اوباما به دولت مصر هشدار داد

پنج‌شنبه 23 شهريور 1391
08:16
اوباما به دولت مصر هشدار داد رئيس جمهوري آمريكا با اشاره به اينكه دولت كنوني مصر همپيمان واشنگتن نيست، هشدار داد درصورتي که قاهره از سفارت آمريکا حمايت نکند، مشکلي بزرگ و واقعي روي خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "باراك اوباما" گفت كه دولت كنوني مصر نه هم پيمان آمریکا است و نه دشمن این کشور.

وي هشدار داد كه اگر دولت مصر امنيت سفارت آمريكا در قاهره را تامين نكند، مشكلی بزرگ و واقعي روي خواهد داد.

اوباما در گفت و گویی تلویزیونی در پاسخ به سوالی درباره روابط فعلی دولت مصر و آمریکا گفت: فکر نمی کنم که آنها را به منزله همپيمان بدانيم اما آنها را دشمن هم نمي دانيم. موضوع مربوط به دولتي است كه تلاش مي كند راه خود را پیدا كند، آنها دموكراتيك انتخاب شده اند.

اظهارات اوباما درحالی مطرح می شود که مصر و به ویژه مناطق اطراف سفارت آمریکا در قاهره، از دو روز قبل صحنه تظاهرات اعتراض آمیز مردم بوده است.

مردم مصر مانند مسلمانان دیگر نقاط دنیا به شدت از تولید یک فیلم آمریکایی در توهین به پیامبر اسلام (ص) خشمگین هستند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم: از آمادگی نظامی کامل ایران تا تأکید بر رویکرد دیپلماتیک در برابر آمریکا


جان دوباره سد کرج با دوبرابر شدن آب ورودی


قطعنامه پایانی مراسم راهپیمایی سراسری یوم الله ۱۳ آبان در هشت بند منتشر شد.


گزارش العالم از راهپیمایی بزرگ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران+ فیلم


بومرنگ تغییر نظام در قبال تهران دامن واشنگتن را گرفت!


از شوق رسیدن،تا حسرت دیدن/ ۱۳ آبان متفاوت پس از ۸ ماه حضور در میدان


تماشای تاریخ؛آنچه در ۴۴۴ روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا گذشت +فیلم


هشدار قالیباف به آمریکا: خیانت به مردم، کابوس شماست


سئول: کره شمالی یک پرتابه ناشناس به سمت دریا شلیک کرده است


شوک جدید قیمتی در بازار سوخت آمریکا هم زمان با پایان انتخابات میان‌دوره‌ای