افتتاح دانشگاه ترکیه در شهر «الباب» سوریه

يکشنبه 14 مرداد 1397
23:10
افتتاح دانشگاه ترکیه در شهر «الباب» سوریه
دانشگاه «حران» ترکیه ماه آینده فعالیت‌هایش را در شهر «الباب» سوریه آغاز خواهد کرد.

العالم / سوریه

دانشگاه «حران» ترکیه ماه آینده در شهر اشغالی «الباب» در استان حلب واقع در شمال سوریه افتتاح می‌شود.

پایگاه خبری ترک پرس گزارش داد که دانشکده‌های این دانشگاه فعالیت درسی را با ۶ رشته تخصصی و به زبان‌های ترکی، عربی و انگلیسی آغاز خوهند کرد.

«رمضان تاشالان» رئیس دانشگاه اعلام کرد که مقدمات افتتاحیه دانشگاه حران رو به پایان است. او افزود: ترکیه از ابتدای بحران سوریه به شهروندان سوری خدمات ارائه می‌کند و در حال حاضر در مناطق امن آن دانشگاه تاسیس می‌کند.

تاشالان تاکید کرد که ۶ رشته تخصصی شامل برق، صنعا، کشاورزی، علوم اجتماعی و حفاظت از محیط زیست می‌شود و قرار است دو رشته فیزیک و شیمی نیز به آن اضافه شود.

نهاد موسوم به «شورای محلی شهر الباب» سوریه اواسط خرداماه گذشته نیز اعلام کرده بود که قصد دارد با همکاری وزارت بهداشت ترکیه در ریف حلب بیمارستان تازه تأسیس را افتتاح کند.

این نهاد اعلام کرد که این بیمارستان در نوع خود بزرگترین بیمارستان در مناطق واقع در ریف حلب خواهد بود که تحت اشغال گروههای تروریستی معارض قرار دارد.

«عبدالله الراغب» رئیس اداره بیمارستانها و مراکز بهداشتی شهر الباب به شبکه معارض «سوریا» خبر داد که این بیمارستان در ماه ژوئن جاری افتتاح می‌شود.

دولت ترکیه چندی پیش همچنین اعلام کرده بود که کار ساخت بیمارستان در شهرهای «جرابلس» و «اعزاز» در ریف حلب به پایان رسیده است.

عناصر «ارتش آزاد سوریه» که تحت حمایت ترکیه قرار دارند، اواخر سال ۱۳۹۵ عملیاتی را تحت عنوان «سپر فرات» برای اشغال شهر الباب در حومه شمال شرق حلب آغاز کردند و پایان اسفندماه اعلام کردند که کنترل آن را در دست گرفتند.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند