انفجار دومین انبار مهمات در عراق در یک روز

انفجار دومین انبار مهمات در عراق در یک روز
دوشنبه 15 مرداد 1397 - 13:57

پس از انفجار نیمه شب گذشته یک انبار مهمات در منطقه کردستان، یک انبار مهمات دیگر در استان کربلا منفجر شد.

العالم - عراق

صبح امروز (دوشنبه 15 مرداد)، یک انبار مهمات متعلق به نیروهای «الحشد الشعبی» در شمال استان «کربلاء» منفجر شد.

به نوشته پایگاه خبری «الفرات نیوز»، این انفجار صبح امروز در انبار مهمات لشکر رزمی «العباس» در تقاطع «العطیشی» واقع در ناحیه «الحسینیة» روی داد و تاکنون دلیل این انفجار یا میزان خسارات احتمالی جانی و مالی آن مشخص نیست.

بامداد امروز شبکه خبری «رووداو» کردستان عراق نیز از آتش‌سوزی در یک انبار تسلیحاتی در یکی از روستاهای نزدیک به «اربیل» خبر داد و اعلام کرد که  یک انبار سلاح و مهمات ساعت 23 یکشنبه‌شب در نزدیکی روستای «کانی قرجاله» منفجر شد و دلیل آن نیز هنوز روشن نیست.

سرتیپ «شوان عبدالقادر» مدیر دفاع شهری اربیل نیز به «رووداو» گفت که «عملیات اطفاء حریق انجام شد» اما -به گفته او- علت انفجار بدقت روشن نشده است. 

طبق این گزارش، به نظر می‌رسد که انبار متعلق به بخش پشتیبانی نیروهای پیشمرگه است.

طی چند ماه اخیر، چندین انبار تسلیحات و مهمات در استان‌های مختلف عراق که اغلب به نیروهای الحشد و پیشمرگه تعلق داشته، منفجر شده است که بزرگترین آنها مربوط به یک انبار مهمات در شهرک صدر واقع در شرق بغداد بود که در تاریخ 6 ژوئن روی داد و طی آن ده‌ها نفر کشته و زخمی شدند و خسارات مادی زیادی وارد آمد.

تحقیقاتی که تاکنون درباره تکرار این حوادث در استانهای مختلف عراق، منتشر شده، حاکی از آن است که با بالا رفتن دمای هوا و به دلیل عدم انبار کردن مناسب این مهمات، این انفجارها روی می‌دهد.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت