در واکنش به عربستان

تاکید وزیر خارجه کانادا بر ادامه دفاع از حقوق بشر

سه شنبه 16 مرداد 1397
02:38
تاکید وزیر خارجه کانادا بر ادامه دفاع از حقوق بشر وزیر خارجه کانادا دوشنبه شب در واکنش به اقدام عربستان سعودی در اخراج سفیر این کشور از ریاض، اعلام کرد که اتاوا به دفاع از حقوق بشر ادامه خواهد داد.

العالم-آمریکا

کریستیا فریلند که در یک کنفرانس خبری در شهر ونکور صحبت می کرد، افزود: اتاوا همواره از حقوق بشر در کانادا و همه جهان دفاع خواهد کرد.

وی در ادامه گفت: حقوق زنان جزئی از حقوق بشر است.

ابراز نگرانی کانادا نسبت به موج بازداشت فعالان جامعه مدنی عربستانی از جمله «سمر بدوی» برنده «جایزه بین‌المللی زن شجاع» سال 2012 آمریکا و«نسیمه الساده» باعث واکنش تند عربستان سعودی و اخراج سفیر کانادا از این کشور شد.

پیش تر عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان سعودی در توییتی با بیان اینکه ریاض در امور داخلی هیچ کشوری دخالت نمی کند، نوشت: موضع گیری عجیب کانادا بر پایه اطلاعات اشتباه است.

خطوط هوایی عربستان نیز اعلام کرد که پروازهای خود از مبدا و به مقصد کانادا را از دوشنبه هفته آینده متوقف خواهد کرد.

منابع مخالف سعودی سه شنبه گذشته (9 مرداد) از بازداشت این دو فعال جامعه مدنی سعودی خبر داده بودند.

سازمان عفو بین الملل هم با صدور بیانیه ای از مواضع دولت کانادا حمایت کرد و خواستار آزادی فوری فعالان مدنی زندانی در عربستان شد.

0% ...

آخرین اخبار

رژۀ بزرگ الحشدالشعبی به‌مناسبت خروج ارتش آمریکا از عراق


چند مجروح در کی‌یف و اودسا و زابروژیا بر اثر حملات روسیه+ویدئو


المخا زیر بمباران هوایی شدید عربستان + فیلم


مجاهدت شهید شمخانی خشم دشمنان را برانگیخت


بقائی: پوچی در سیستم حکمرانی آمریکا به استبداد بدل شده است


«سراب نابودی»؛ پاسخ کوبنده وزارت دفاع به کسانی که قدرت نظامی ایران را دست‌کم گرفته‌اند


رکوردشکنی قیمت گازوئیل در اروپا؛ افزایش بهای سوخت سر به فلک هم کشید!


احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام‌زنی بی‌اساس نخست‌وزیر لندن


تأکید پزشکیان بر نقش کلیدی کارآفرینان در عبور از چالش‌های اقتصادی کشور


تقویت پیوندهای دیپلماتیک؛ عراقچی و همتای ژاپنی بر سر میز گفت‌وگوی تلفنی