عفو بین‌الملل تحقیق درباره کشتار غیرنظامیان در عملیات آمریکا در «الرقه» شد

سه شنبه 16 مرداد 1397
18:04
عفو بین‌الملل تحقیق درباره کشتار غیرنظامیان در عملیات آمریکا در «الرقه» شد سازمان عفو بین‌الملل خواستار انجام تحقیقات مستقل در خصوص آمار واقعی تلفات غیرنظامی در عملیات سال گذشته ائتلاف بین‌المللی در «الرقه» سوریه شد.

العالم ـ آمریکا

سازمان عفو بین‌الملل دیروز (دوشنبه) از ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا خواست تا تحقیقات مستقلی در خصوص حجم کامل کشتار غیرنظامیانی که در عملیات وحشیانه در «الرقه» سوریه سال گذشته رقم خورد، را آغاز کند.

بنا بر گزارش «کامن دریمز»، حملات نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا در «الرقه» سوریه سال گذشته در فاصله ماه‌های ژوئن تا اکتبر انجام گرفته بود، درست پس از آنکه «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که ارتش این کشور از تاکتیک‌های انهدام به شکست داعش تغییر وضعیت داده‌اند.

درخواست عفو بین‌الملل برای انجام تحقیقات درباره اقدام ائتلاف بین‌المللی در قتل‌عام غیرنظامیان در الرقه سوریه دو هفته پس از آن مطرح شده که این ائتلاف بین‌المللی به تلفات غیرنظامی جدید طی این عملیات اعتراف کرد.

عفو بین‌الملل در ماه ژوئن و پیش از یک ساله شدن عملیات ائتلاف بین‌المللی در الرقه سوریه، گزارشی درباره جنایات آمریکا و متحدانش در این کشور منتشر و تأکید کرد که در این عملیات که از 6 ژوئن تا 12 اکتبر سال 2017 میلادی انجام گرفت، هزاران نفر از غیرنظامیان در رقه کشته و زخمی شدند و بخش بزرگی از این شهر به کلی نابود شد.

حدود دو هفته قبل، ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا کشتن 77 غیرنظامی از جمله 24 کودک و 25 زن را در این عملیات تأیید کرد.

«دوناتلا روورا» مشاور ارشد سازمان عفو بین‌الملل گفته است، «اما این آماری که ائتلاف بین‌المللی تأیید کرده تنها گوشه کوچکی از کل واقعیت است. در مصاحبه‌هایی که با شاهدان عینی در این منطقه صورت گرفته، رقم مربوط به تلفات غیرنظامی در این دوران بسیار بالا است».

این مقام سازمان عفو بین‌الملل افزود: «چطور ائتلاف بین‌المللی می‌تواند در عملیات خود در آینده از وقوع چنین تلفات غیرنظامی بالایی خودداری کند، بدون اینکه برای اشتباهی که در الرقه اتفاق افتاد، پاسخگو باشد؟ تنها در صورتی که تحقیقاتی در خصوص حملات ائتلاف در رقه انجام گیرد، می‌توان میزان واقعی تلفات غیرنظامی را محاسبه کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم