رژیم صهیونیستی حرم شریف ابراهیمی را 24 ساعت به روی فلسطینیان می‌بند

چهارشنبه 17 مرداد 1397
17:10
رژیم صهیونیستی حرم شریف ابراهیمی را 24 ساعت به روی فلسطینیان می‌بند مسئولان رژیم صهیونیستی به بهانه برگزاری اعیاد یهودیان 24 ساعت ورودی‌های حرم شریف ابراهیمی را به روی نمازگزاران می بندند.

العالم - فلسطین اشغالی

مسئولان رژیم اشغالگر صهیونیستی اعلام کردند به مناسبت اعیاد یهودیان تصمیم دارند حرم شریف ابراهیمی را به مدت 24 ساعت به روی نمازگزاران ببندند.

«حفظی ابو سنینه» مدیر حرم شریف ابراهیمی در مصاحبه ای با این خبرگزاری اظهار داشت: مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل قصد دارند از ساعت 22 امشب به مدت 24 ساعت درهای حرم شریف ابراهیمی را به بهانه اعیاد یهودیان به روی نمازگزاران ببندند.

وی افزود: این تصمیم از جانب کمیته صهیونیستی موسوم به « شمغار» اتخاذ شده است و با توجه به توصیه های این کمیته مسئولان رژیم صهیونیستی در جریان عید یهودیان از حضور مسلمانان، گفتن اذان و ادای فریضه نماز در این مسجد ممانعت به عمل می آورند.

گفتنی است،این کمیته مامور تحقیق درباره جنایت وکشتار نمازگزاران حرم شریف ابراهیمی در سال 1994 نیز بود.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو