شرط موفقیت "الابراهیمی" در سوریه

جمعه 24 شهريور 1391
17:52
شرط موفقیت استاد دانشگاه دمشق تاكيد كرد، موفقيت ماموريت اخضر الابراهيمي به توقف حمايت رژيم‌هاي منطقه از گروه هاي مسلح تروريست و پيشبرد طرف ها به سمت گفت و گوي سياسي براي تامين ثبات و صلح در سوريه بستگي دارد.

"محمود محمد" روز جمعه در گفت و گو با شبكه العالم اظهار داشت: اخضر الابراهيمي فرستاده سازمان ملل به سوريه، شخصيتي محترم و بزرگ است؛ با اين حال موفقيت ماموريت او مستلزم فراهم شدن برخي شرايط است، و كشورهايي كه زمينه شكست دو فرستاده سابق سازمان ملل "الدابي" و "كوفي عنان" را فراهم كردند، بايد دست از حمايت تسليحاتي از گروه هاي مسلح تروريست بكشند.

وي افزود: الابراهیم خواهان حمايت از مردم سوريه و متوقف كردن خونريزي در اين كشور است كه به سبب توطئه چيني آمريكا و رژيم صهيونيستي و عواملشان در منطقه يعني عربستان و قطر و تركيه ، جريان دارد. اگر ابراهيمي بتواند علل بحران را مشخص كند و راهكارهاي حل آن ها را تعيين كند به نقطه اي مشخص مي رسد و آن ضرورت توقف حمايت از گروه هاي مسلح تروريستي است كه در سوريه فساد كرده اند.

این استاد دانشگاه دمشق با اشاره به فشارهای منطقه ای و بین المللی به الابراهيمي در سفر به قاهره، افزود: وي توانست خود را از اين فشارها برهاند اما با اين حال موفقيت او جز با تحقق اراده سياسي بين المللي ممكن نخواهد بود.

وي با تاكيد بر ضرورت اعمال فشار بر كشورهاي حامي گروه هاي تروريستي فعال در سوريه، خاطر نشان كرد : كشورهايي كه از اين گروه ها حمايت كرده و پوشش سياسي لازم را براي فعاليت آن ها فراهم مي سازند، و جلوي ورود مخالفان به گفت و گوي سياسي را مي گيرند بايد تحت فشار قرار داده شوند.

محمود محمد تأکید کرد: دولت و ملت سوريه قادر است بحران را از راه هاي ديگر حل كند، و ارتش و رهبري سوريه براي پاكسازي كشور از گروهك هاي تروريستي مصمم هستند.

14-00:15

26



0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند