وزارت بهداشت یمن:

96 کودک در حمله متجاوزان سعودی شهید یا زخمی شدند/ شناسایی شهدا به دلیل از هم پاشیدن اجساد دشوار است

جمعه 19 مرداد 1397
17:46
96 کودک در حمله متجاوزان سعودی شهید یا زخمی شدند/ شناسایی شهدا به دلیل از هم پاشیدن اجساد دشوار است "طه المتوکل " وزیر بهداشت و مسکن یمن روز جمعه گفت : شمار شهدای کشتار روز پنجشنبه بازار ضحیان توسط جنگنده های متجاوز سعودی آمریکایی به 51 نفر از جمله 40 کودک و 79 زخمی از جمله 56 کودک افزایش یافت .

العالم – یمن 

وی تاکید کرد آمریکا و اسرائیل بر این جنایت سرپوش گذاشتند.

این وزیر در کنفرانس مطبوعاتی در محل وقوع حادثه درضحیان گفت: آمار غیر نهایی کشتار اتوبوس دانش آموزان به 131 شهید و زخمی افزایش یافت.

وی افزود شمار شهدا به 51 نفر از جمله 40 کودک و 79 زخمی از جمله 56 کودک کودک افزایش یافت و برخی قربانیان نیز هنوز شناسایی نشده اند.

گفتنی است به دلیل از هم پاشیدن اجساد قربانیان به پشت بام های منازل و مکان های مجاور پیرامون محل جنایت و به دلیل مخلوط شدن تکه های  اجساد با یکدیگر برخی افراد  شناسایی نشدند.

وزیر بهداشت یمن، ائتلاف متجاوز سعودی-آمریکایی را مسئول مستقیم این جنایت دانست و تاکید کرد آمریکا و اسرائیل بر این جنایت وحشتناک سرپوش گذاشتند.

این وزیر، از جامعه بین الملل و سازمان ملل خواست  به تجاوز و کشتار مردم یمن پایان داده و محاکمه جنایتکاران را خواهان شد.

وی از همه افراد شریف و آزاده جهان خواست این جنایت را  محکوم کرده و با جدیت از کشتارهای یمن جلوگیری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم