رایزنی تلفنی اردوغان و پوتین درباره سوریه

جمعه 19 مرداد 1397
19:56
رایزنی تلفنی اردوغان و پوتین درباره سوریه رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه درباره تحولات سوریه به صورت تلفنی گفت و گو و رایزنی کردند.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، طرفین در این گفت و گوی تلفنی در خصوص مذاکرات روند آستانه به رایزنی پرداختند.
دو طرف در این گفت و گو، از ادامه روند مثبت روابط اقتصادی و تجاری بین ترکیه و روسیه ابراز رضایت کردند.
ترکیه نگران وضعیت شهر ادلب و حمله احتمالی نیروهای ارتش سوریه به این شهر برای بیرون راندن تروریست ها و احتمال ورود موج دیگری از پناهجویان به ترکیه در پی تشدید درگیری ها در ادلب است.
اردوغان همچنین قرار است به زودی در دور سوم مذاکرات سران سه کشور ترکیه، روسیه و ایران درباره سوریه در تهران شرکت کند و این مذاکره تلفنی در راستای هماهنگی اولیه برای حضور در این مذاکرات است.
هفته آینده سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه قرار است برای مذاکره با مقامات ترکیه به آنکارا سفر کند.
کارشناسان سیاسی و رسانه ای، مذاکره در خصوص تحولات سوریه را محور احتمالی سفر وی ارزیابی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد