رئیس پارلمان ترکیه: آمریکا هم‌پیمانی جز «دلار» ندارد

شنبه 20 مرداد 1397
19:45
رئیس پارلمان ترکیه: آمریکا هم‌پیمانی جز «دلار» ندارد
با افزایش اختلافات میان آنکارا و واشنگتن، « بینالی ایلدیریم»، رئیس‌پارلمان ترکیه و نخست‌وزیر سابق این کشور، آمریکا را به راه‌اندازی «جنگ جهانی اقتصادی» متهم کرد.

العالم - ترکیه

«بینالی ایلدیریم» رئیس پارلمان ترکیه در خصوص تنش‌های اقتصادی ایجاد شده از سوی آمریکا در رابطه با این کشور، به شدت موضع گرفت و تأکید کرد که «آمریکا، هم‌پیمانی جز دلار ندارد»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، او در این خصوص گفت: مواضع خصمانه‌ای که ایران سپس روسیه و اکنون ترکیه را در منطقه اوراسیا هدف قرار داده، همکاری و همبستگی بین ما را از بین نخواهد برد و آمریکا که هم‌پیمانی جز «دلار» ندارد باید این را بداند. 

نخست‌وزیر سابق ترکیه افزود: از نظر ما تحریم‌های آمریکا در حال تبدیل شدن به یک جنگ جهانی اقتصادی است.

این سخنان یک روز پس از آن رخ می‌دهد که «دونالد ترامپ»‌ رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته (جمعه) اعلام کرد تعرفه‌های گمرکی واردات آلومینیوم و فولاد از ترکیه را دو برابر کرده است.

در تاریخ دهم مرداد گذشته نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا، وزرای دادگستری و کشور ترکیه را به بهانه نقش‌آفرینی در بازداشت یک کشیش آمریکایی تحریم کرد.

ترامپ روز گذشته در توئیتر خود نوشت: «در برحه کنونی، روابط ما با ترکیه اصلا خوب نیست».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود