اتحادیه علمای مسلمان: عربستان در موضوع حج سیاسی کاری نکند

چهارشنبه 24 مرداد 1397
03:11
اتحادیه علمای مسلمان: عربستان در موضوع حج سیاسی کاری نکند «الشیخ احمد الریسونی» معاون دبیرکل اتحادیه علمای مسلمان سه شنبه شب نسبت به بهره برداری سیاسی عربستان از موضوع حج انتقاد کرد و گفت که ریاض مانع از ادای فرایض حج مسلمانان قطر، کانادا و سیاست مداران مخالف سعودی نشود.

العالم-عربستان

به گزارش روزنامه فرامنطقه ای «رای الیوم»، الریسونی با بیان این که دولت ریاض به انحصاری کردن حج پایان دهد، افزود: سازمان همکاری اسلامی باید بر اداره حج نظارت کند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش از عربستان خواست که از تولیت خانه خدا کناره گیری کند و سازمان همکاری اسلامی به عنوان نماینده اکثریت مسلمانان، نظارت بر چگونگی اداره حج را عهده دار شود.

وزارت اوقاف اسلامی قطر پیش تر با اشاره به اقداماتی که دولت عربستان علیه زائران این کشور به عمل آورده است ، اعلام کرد، عملا امکان حضور در حرمین شریفین برای انجام مناسک عمره و حج وجود ندارد.

هیات نظارت بر اداره حرمین شریفین در اطلاعیه ای، درخواست خود را از نهادها و دولت های اسلامی برای اداره مشترک مشاعر مقدس در عربستان تکرار و اعلام کرد : شکست ریاض در اداره این مناسک و محروم کردن هزاران نفر از مسلمانان از عمره و حج دلیل قانع کننده و نشانه ای روشن بر سیاسی کاری سعودی ها محسوب می شود.

این هیات سیزدهم خردادماه 97 نیز با انتقاد از افزایش هزینه های مناسک حج، اعلام کرد، عربستان در اداره حرمین شریفین شکست خورده است.

هیات بین المللی نظارت بر چگونگی مدیریت عربستان بر حرمین شریفین و اماکن مقدس اوایل سال جاری میلادی در کشور مالزی اعلام موجودیت کرد و در اولین بیانیه خود تصریح کرد که تلاش می کند تا از استفاده اراضی مقدس برای اهداف سیاسی جلوگیری کند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی