تحریم های جدید آمریکا علیه کره شمالی/ مذاکره زیر سایه تحریم

چهارشنبه 24 مرداد 1397
21:09
تحریم های جدید آمریکا علیه کره شمالی/ مذاکره زیر سایه تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه (۲۴ مرداد) یک فرد و سه شرکت مرتبط با کره شمالی را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

العالم - آمریکا

خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده این تحریم‌ها را به موجب فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۱۰ که ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۷ توسط رئیس‌جمهور آمریکا صادر شده، اعلام کرده است. 

تحریم‌های جدید، افرادی را هدف گرفته‌اند که مطابق ادعاها به نیابت از کره شمالی، انتقال محموله‌های «غیرقانونی» را تسهیل کرده‌اند.

خزانه‌داری آمریکا تأکید کرده این تصمیم در راستای «تعهد ادامه‌دار» این کشور برای جلوگیری از سرازیر شدن منابع مالی به سمت برنامه تسلیحاتی کره شمالی اتخاذ شده است. 

واشنگتن تصریح کرد در نتیجه اقدام امروز، «دارایی‌ها یا سود حاصل از دارایی‌های افراد تحریم‌شده که تحت تملک یا کنترل اشخاص آمریکایی یا در داخل آمریکا هستند بایستی مصادره می‌شود و افراد آمریکایی از معامله با آنها منع می‌شوند.»

«استیون منوچین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «خزانه‌داری به اجرای تحریم‌های موجود علیه کره شمالی ادامه خواهد داد و جلوی فعالیت شرکت‌ها، بنادر و کشتی‌های دخیل در انتقال محموله‌های غیرقانونی به کره شمالی را گرفته و آنها را در فهرست تحریم‌ها قرار خواهد داد.»

شرکت‌های هدف گرفته شده یک شرکت چینی و شرکت تابع آن در سنگاپور و یک شرکت مستقر در روسیه هستند. مدیر کل شرکت روسیه‌‌ای هم تحریم شده است. 

مذاکره زیر سایه تحریم

تحریم‌های جدید در حالی اعمال شده‌اند که کره شمالی در حال انجام مذاکراتی با دولت آمریکا بر سر پرونده هسته‌ای این کشور است. 

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا، و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی، بامداد روز سه‌شنبه ۲۲ خردادماه در سنگاپور دیدار کردند. این دیدار به امضای توافقنامه‌ای ختم شد که پیونگ‌یانگ را به خلع‌سلاح هسته‌ای متعهد می‌کند. ایالات متحده متعهد شده به کره شمالی ضمانت امنیتی بدهد. 

با آنکه ترامپ این توافقنامه را «جامع» خوانده در این سند هیچ توضیحی درباره روش دست‌یابی به این اهداف داده نشده است. 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند. 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است. 

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو