توصیف ظریف از شخصیت «کوفی عنان» + عکس

شنبه 27 مرداد 1397
17:23
توصیف ظریف از شخصیت «کوفی عنان» + عکس وزیر امور خارجه ایران امروز در پی درگذشت «کوفی عنان» دبیرکل پیشین سازمان ملل در صفحه توئیترش ابراز تأسف کرد.

العالم _ ایران / سیاسی 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران امروز (شنبه) در پی درگذشت «کوفی عنان» دبیرکل پیشین سازمان ملل در صفحه توئیترش با ابراز تأسف عمیق از درگذشت کوفی عنان، او را «رهبر قدتمند جهان و قهرمان بی‌نظیر صلح، عدالت و حاکمیت قانون» خواند و نوشت:« در آرامش به سر ببری، دوست قدیمی عزیز من.»

 

«کوفی عنان» دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد که برای درمان، به سوئیس رفته بود، اوایل وقت صبح امروز (شنبه) در سن 80 سالگی و در بیمارستانی در ژنو درگذشت.

کوفی عنان متولد 8 آوریل 1938 در غنا و هفتمین دبیرکل سازمان ملل متحد در فاصله سال‌های ۱۹۹۷ تا دسامبر ۲۰۰۶ بود. 

وی همچنین نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه بود و در سال 1391 چند بار به تهران سفر کرد و با علی‌اکبر صالحی وزیر خارجه سابق ایران درباره تحولات سوریه به گفت‌وگو پرداخت.

دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد همچنین شهریور 1385 به منظور سفری دو روزه و رایزنی با مقامات ایرانی به تهران آمد و با محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری، منوچهر متکی وزیر خارجه و سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

کوفی عنان که ریاست سازمان ریش سفیدان سازمان ملل که به عنوان سازمان متنفذین هم شناخته می‌شود را برعهده داشت در دوران وزارت خارجه ظریف به تهران سفر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه